Ebbie og valpene!

Gjett om jeg hadde gledet meg til i dag. Besøk hos Berit, Nelson, Ebbie og valpene var planlagt og Martine ble med meg. Det var kjempekoselig.

Ebbie ble kjempeglad da vi kom, og det var veldig godt å se henne igjen. Hun er frisk og rask, spiser godt og tar seg veldig godt av de små. Det er en av guttene som ikke legger så mye på seg som han burde, så Berit passer godt på han og gir han litt ekstra mat. Når hun mater han, skriker han veldig. Hehe… han liker nok ikke det noe særlig, nei.

Jeg legger bare ut noen bilder fra dagen, jeg. De taler for seg, synes jeg. Fanterampen var med meg som vanlig, og Martine gikk en liten luftetur med han hos Berit. Da hoppet og spratt han, han fant noen sølepytter å plaske i og gurglet i sølevannet. Herlig med vår, synes rampen.

 – og tilslutt et bilde av onkel Nelson, spesielt tilegnet Karoline.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

9 kommentarer om “Ebbie og valpene!”

 1. Hellemini så skjønne! Syntes de har vokst veldig jeg! Ebbie virker så fornøyd. Kan tenke meg dere har kost dere i dag!
  Håper lillemannen spiser masse og legger fort på seg!
  Gleder meg til å følge de videre her på bloggen.

  Birgitta

 2. Ååå, sååå søte bilder! Og så store valpene ser ut allerede! ❤ Var det lille jaja som ligger på fanget til martine? Og i hånden hennes?
  Når skal du neste gang, og pappa? Jeg blir med 😀
  Savner snusken min veeeldig! ❤

  Kjekke Nelson, han er god gutt han! 😀

  Kjakji

 3. Oi, oi, oi, oi, oi, her vet jeg jo ikke hvilket bilde jeg skal falle fullstendig i staver over. Alle sammen er jo helskjønne, og ligner på sin vakre, milde, gode mor (for et utrent øye)!!! Noe så vakkert Hilde. Går ut fra at det var vanskelig å rive seg løs igjen?

  Jeg synes Ebbie er SÅ flink mamma!!!!

 4. Så fantastisk koselige bilder! Og det bildet av Martine og den ene valpen var så nydelig at det er til å dåne av. Rørt hilsen fra Ellie og gjengen

 5. Å, så mange herlige bilder av valpene og Ebbie. Og så må jeg få si at du har tatt et nydelig bilde av Martine og valpen!! Jeg er sikker på at Ebbie er verdens beste mamma, og håper at den lille som trenger litt ekstra omsorg kommer seg og vokser seg like stor og sterk som de andre….

 6. Åååååå, så herlige de er!!!! Så søte og vakre!!!! Kan skjønne Ebbie er en stolt mor og viser dem lykkelig til dere. 😀

  Stakkars den lille, den kommer seg nok fort!

  Ha en riktig god helg, Hilde!!!

 7. Hei på deg!
  Bedre sent enn aldri, Gratulerer så mye med Ebbie’s valper, de så skjønne ut!
  Du blir ikke arbeidsledig fremover, snart blir det full fart på dem! Har du tenkt å beholde en selv?
  Ønsker deg og Ebbie lykke til og kos deg med valpene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.