Pappa hilser på Ebbie og valpene!!

Pappa Arne savner Ebbie-jenta si. Fredag ettermiddag spurte han meg og vi kanskje skulle ta en tur for å hilse på Ebbie og valpene hennes lørdag etter jobb. Jeg sendte en mld til Berit for å høre om det passet at vi kom lørdag ettermiddag, og det gjorde det heldigvis.

Arne gledet seg veldig til å hilse på Ebbie igjen. Han har et helt spesielt forhold til henne og han synes det er veldig tomt her hjemme uten henne. Vi ble tatt i mot av Nelson og Ebbie, det ble kos og klapp, før vi gikk inn i stua til alle de små. De har faktisk vokst bare siden onsdag. 

Her er det ei lita jente som koser seg med på armen til Arne.

Her er minstegutten i flokken. Han blir passet godt på av Berit!!

Ellers gikk Fanterampen og jeg en formiddagstur med Inger og Isa i dag, og det var som vanlig veldig koselig både for Fant og for meg. På turen møtte vi ei dame med en gammel golden retriever. Fant stoppet og hilste fint på hunden, før dama gjør noe merkelig. Hun ser på Fant og så går hun rett mot han, bøyer seg over han, tar tak under snuta på han og sjekker ut det øyet han har som henger litt!

Jeg ble nok litt tatt på senga, og fikk meg hverken til å ta Fant bort eller fortelle dama at Fant ikke liker at fremmede tar slik på Fant. Et sted inni meg, var jeg nok litt «med» allikevel. Jeg rekker nemlig å tenke på at jeg skal slappe av og puste rolig. Jeg vil nemlig ikke overføre min engstelse for at han kanskje kommer til å bjeffe på denne rare dama, til Fanterampen min. Fant taklet dette over all forventning. Han sto helt stille mens dama «undersøkte» han, det kom ikke et bjeff fra han, men jeg merka at han ble litt mere stiv i kroppen. Det er greit nok det. Det viktigste for meg, var at Fant ikke gikk så høyt opp i engstelse at han måtte bjeffe for å skremme bort denne rare dama, og for å komme ut av en ubehagelig situasjon.

Ellers stoppet vi ved dyrebutikken og baker`n på CC-Vest, og Fant er ikke vanskelig å ha med seg lenger. Han var allikvel ganske urolig mens vi ventet utenfor dyrebutikken, men det var fordi han så noen duer som satt ikke så langt derfra. Han måtte sitte i ro, og da skalv han og peip, stakkars. Men slik er det, bare. Vi stoppet utenfor bakeriet, også, og her var han helt rolig og avslappet, mens Inger gikk inn og handlet litt.

Det ble en flott lørdag, både for Fanterampen og meg. Det smelter rundt huset, men det er fortsatt frisk i været. Mars er jo en vintermåned, vi skal ikke glemme det, nei.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “Pappa hilser på Ebbie og valpene!!”

  1. Så deilig for Arne og Ebbie å få møte hverandre igjen!!! Også så koselig at han far sjøl får hilse på de små valpene! Flott bilde av lille valpen Hilde, og veldig godt å høre at den lille gutten klarer seg så fint:o)

    JEG ER OGSÅ STOLT AV FANT!!!!! Så flink han er!!!! Og FOR ei teit kjerring!!! Ikke rart du ble litt satt ut av spill, man forventer jo ikke sånt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.