Fant koser seg!

Vi har hatt noen avslappende dager på Solbu. Fant og jeg kom torsdag kveld, Arne kom fredag kveld, Arne reiste hjem igjen søndag og jeg skulle reise hjem mandag. Det ble plutselig utsatt til tirsdag. IKKE LE!!  😉

Fant har kost seg, med mange turer. Selv om han går alene (dvs uten Ebbe-lure-mor), er det jo alltids noe å finne på. I yndlingsskogen vår, der vi pleier å gå vår/sommer/høst, er det altfor mye snø til at jeg kan gå på beina. Nå er det en som tar ut store mengder tømmer der, og han har kjørt med en kjempestor traktor og laget gode spor som Fanterampen og jeg har kunnet gått i. Her gikk vi et par turer og Fant fikk springe løs og kose seg.

Natt til mandag var det kaldt og da ble isen hard igjen. Den hadde jo smelta ganske godt lørdag og søndag i det flotte værværet. Fant og jeg tok sparken over isen og deretter gikk vi til fots i skiløypa.

Her er det ingen folk på hyttene og Fant kunne derfor springe løs og storkose seg. Jeg blir så glad når jeg kan slippe Fant og han kan springe på jakt etter fugler og mus og alt annet som rører på seg.

Fant lurte litt på om vi kanskje skulle ta en tur til Langedrag, men vi slo det fra oss. Det var sol og fint vær, men det blåste ganske kraftig.

Rampen ble ganske sliten etterhvert. Det tar på å jakt og å snuse etter elg, ekorn, mus, rev, hare og fugler.

Gjett hvor glad Fanten ble, da han fant noen flekker der det ikke var snø. Lyngen måtte undersøkers nøye, og jeg hørte snuta gikk på lang avstand.

Ellers har jeg vasket litt i hytta, jeg har vært på Rukke og kastet søppel og i kveld har jeg planlagt helgas freestylekurs. Det er siste helg i kurset som jeg har hatt på Jar nå. Selv om jeg har holdt dette kurset flere ganger, blir kursene aldri like. Hundene har forskjellige utgangspunkt, eierene likeså og hvordan gruppene fungerer, må jeg også ta hensyn til. En mal har jeg jo, og det er endel ting som må trenes på og prates om. Ellers blir kursene forskjellige fra kurs til kurs.

Tirsdag reiser jeg ganske tidlig fra Solbu. Jeg har pakket og gjort i stand til avreise. Jobben venter og så skal jeg på besøk til Ebbe-luren min og valpene hennes tirsdag kveld. Jeg savner henne veldig og gleder meg til å hilse på henne igjen. 

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.