Vesle Pia!

Er dette vesle Pia, kanskje?

Etter å ha tenkt fram og tilbake i flere måneder, snakket med mann og barn, venner og andre jeg har møtt på min vei, er jeg kommet fram til at: «Ja, jeg KAN faktisk beholde en av valpene etter Ebbie». Så, nå er det altså bestemt, og vesle Pia kan ønskes velkommen i flokken.

HIPP, HIPP HURRAAAAAAAA !!!

Gjett om jeg er spent, glad, forventningsfull – og jeg har også hundrevis av sommerfugler i magen. Arne er (tro det eller ei) den som har vært mest ivrig på dette. Han har pratet om det i flere måneder, og er nå kjempeglad for at jeg endelig har bestemt meg. Det er også Arne som kom fram til at valpen skal hete Pia, så nå heter hun det, hun!

Jeg har gått mange runder med meg selv. Jeg er vel ikke så innmari impulsiv av meg antageligvis…. 😉 . Da jeg fant ut at jeg ikke kan ha med meg alle hundene på alt hele tiden, men at jeg allikevel kan klare å dekke alle tre sine behov (og mine også vedr hund – turer-trening), falt alt liksom på plass. Jeg har også lovet meg selv at jeg ikke skal ha dårlig samvittighet, hvis en av hundene må hvile en dag. De SKAL jo ha noen hviledager innimellom, og har ikke vondt av å kjede seg. Sier jeg ganske så tøff nå!!

Etter å ha kommet fram til dette, falt alt på plass og jeg tillot meg å kunne kjenne på gleden over å vite at jeg har tatt et riktig valg! Hvem Pia er av de seks tispevalpene, er ennå ikke bestemt. Snille Berit har gitt meg førstevalget vedr. det å velge en valp, og det setter jeg utrolig stor pris på. Jeg vil nok trenge noen uker på å bestemme meg, og vil rådføre meg med Berit, som jo omgås disse utrolig vakre små skapningene daglig.

Nå har valpene åpnet øynene, de har begynt å gå litt (som fulle menn – ifølge Karoline), og Bølla og en annen har også begynt å bjeffe og kjefte litt. Det er utrolig mye som skjer med dem nå.

Ebbie var forresten kjempeglad for å se meg og Karoline i kveld. Det var så godt å se henne igjen, også. Jeg er så innmari glad i henne, jeg savner henne og jeg gleder meg til å få henne og en liten Pia hjem om noen uker.

Nå er det bare for Fanterampen og meg å glede oss og å hvile ut og å samle krefter, til det blir liv i leiren her hjemme. Pia skal bli tatt godt og varmt imot og jeg lover at jeg skal gjøre alt for at hun skal få et godt, innholdsrikt og lykkelig liv sammen med meg og alle mine.

VELKOMMEN TIL OSS, VESLE PIA-MOR!!

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

10 kommentarer om “Vesle Pia!”

 1. Hulk hulk, nå fikk jeg tårer i øynene.. Så utrolig spennende det blir! Ingen tvil om at hun får et topp liv hos deg da.
  Tenk så mye spennende som ligger foran deg!
  Så skjønne valpene og Ebbie er! Får bare lyst til å kidnappe de jo!
  Mange glade klemmer fra meg. Ser frem til mye morro med dere.

  Klem fra Birgitta

 2. Så gøy med valp og utrolig rørende å lese! Det er litt spesielt for oss, for vi er jo i samme situasjon om et års tid. (Bortsett fra det med ny valp da……tror jeg:):) Når jeg leser dette, kjenner jeg på at vi kommer til å savne Tess utrolig mye når hun skal ha sine små bebiser. Vi kommer til å flytte inn hos Birgitta:) Men på en annen side, som du også sier, så blir savnet så annerledes når man vet hvor godt de har det:) Lykke til med lille Pia! Hilsen Lotta&Tess m. fam.

 3. Hurra 😀 *tørke gledeståre*
  Det blir bare så bra! Helige lille valp som får komme til dere!
  Jeg er sikker på at alle hundene kommer til å få alt hva de trenger av oppmerksomhet, stell og trening og mere til, selv om det nå kommer en liten ekstra bonushund.
  Gleder meg utrolig til å hilse på lille Pia! Ellie sier at hun kan være snill og rolig hilse på tante. Balrog sier at han vil leke leke leke når Pia er stor nok!
  Fornuftig mann du har!

 4. Jeg er så spent og forventningsfull og gleder meg vannvittig mye på dine/deres vegne Hilde. Dette her fikser du og familien din kjempebra, det bare VET jeg!!!!! Lille Pia deres kommer til å få et fantastisk liv!!!!!!

  Åh du og du som dette varmer mitt hjerte!!!

  PS! Det er jo heller ingen stor bakdel at Tjorven får ei venninne som er bare et par dager eldre enn henne;o)

  Stor klem – kjempestor

 5. Så gøy å lese at du skal beholde ei lita Ebbiedatter !!! Kommer til å bli et herlig tre-kløver hos dere !

  Marianne og Noia .

 6. Kjære, Hilde!
  Jeg er så glad for at du har tatt dette valget, og jeg vet at du/dere kommer til å gi denne valpen akkurat det beste i livet, og lille Pia vil komme til å få et godt, kjærlig, innholdrikt, morsomt, stabilt og trygt liv – det er jeg sååå sikker på.:-)

  Vi har visst litt til felles vi nå, Hilde……:-)

  Ha en fin helg!

  Store klemmer fra Camilla, Snorre og Dimma

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.