Fanterampen!

Onsdag hadde vi besøk av Birgitta og Tias tre valper. De er nå blitt 7 uker gamle, og skal snart forlate redet. Bambi (den brune valpen), skal Birgitta beholde, mens de to andre har fått gode hjem.

Rampen var kjempeflink med valpene, og oppførte seg eksemplarisk. En gang sa han ifra da han satt og koste med Birgitta, eller var han bare flink og god. Jeg har lagt ut noen bilder på hjemmesida mi, de kan du kikke på HER. 

Etter bronsemerketkurset måtte Fant (ja, han forlangte det faktisk) trene litt. Han ga seg ikke før han fikk meg med til en liten treningsøkt. Vi trente på disse tre hele øvelsene:

 • Innkalling fra sitt. Fant kom i full fart og inn i (en dårlig) utgangsstilling. Jeg er ikke så nøye på u.s nå, men har planer om å ta den ut av øvelsen og trepe kun på den.
 • Dekk fra hodt. Han lå og logret mens jeg gikk fra han og lå fint hele øvelsen og helt til jeg kommanderte han opp i u.s.
 • Stå under mars. Fant stoppet fint, gikk bare ett skritt før han stoppet. Vi fullførte øvelsen etter de nye reglene, noe som gikk veldig bra.

                                          Noen freestylemoment ble det også:

 • Bamse
 • Snu i front og rygge gjennom beina mine. Han sto fint mens jeg rygget et par meter og deretter rygget han mot meg og gjennom beina mine på min kommando.
 • Dekk og poteløft i den posisjonen. Da ser han så rar ut, altså. Dette er en øvelsen han har funnet på selv, og som jeg bare kan fortsette å jobbe med.
 • Bukke og å holde posisjonene lenger enn før. Nå kan jeg reise meg opp og vente med belønningen.
 • Slalom og åtte
 • Snurr på kommando foran meg
 • Fri ved fot og heel. Vi har ikke altfor store plassen her hjemme, derfor blir det ikke så langt vi kan gå,  men litt er bedre enn ingenting.

I dag, torsdag, har jeg fri. Det er et nydelig vær ute og jeg skal bare kose meg. Planene mine er å gå en god tur i Maridalen og deretter jobbe litt i hagen. I kveld skal  Caroline, Karoline og jeg på besøk hos Ebbie og valpene. Juhuuuuu… jeg GLEDER meg!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Fanterampen!”

 1. Og de er blitt sååå store!! ❤ Jeg smelter helt, hvordan skal man klare å velge noen ut av alle de nydelige små?! 😛
  Alltid like hyggelig hos Berit!
  Jeg savner snusken, ikke lenge til hun kommer hjem nå! Var så deilig å kose med henne idag! ❤
  Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.