Det nærmer seg…

Torsdag kveld reiste Caroline, Karoline, Fant og jeg på besøk til Berit, Nelson, Ebbie og valpene.

Det er alltid like godt å komme dit. Vi blir tatt godt imot av både tobeint og flere firbeinte og for hver gang vi er der, kommer avreisedagen for Ebbie og Pia stadig nærmere. Nå har Ebbie vært hos Berit i 4 uker og om 4 uker er det klart for hjemreise. Nedtellingen har altså begynt.

Valpene går rundt, om enn på litt vinglete bein enda, de har begynt å undersøke omgivelsene sine, spiser velling et par ganger om dagen, og nå har de også fått tenner. Tenk for en utvikling de går gjennom på bare noen uker. Helt utrolig, spør du meg.

Jeg legger ut noen bilder uten kommentarer. Bildene taler for seg selv, synes jeg.

Det er noe viktig som jeg må ta stilling til, og det er HVEM av de små som er Pia? Berit og jeg tok oss en prat om valpene og hvordan de har utviklet seg til nå. Ut ifra det jeg har sett og følt, og hvordan Berit oppfatter de små, er det nå tre tisper som skiller seg litt ut. Jeg er ikke så opptatt av farger og tegninger, det er det mentale jeg legger mest vekt på.  Det er disse tre små som jeg foreløbig kikker litt ekstra på:

DET ER SERA. Blir det henne, mon tro?

ELLER EASY?

ELLER KANSKJE JAJA?

Dette blir neimen ikke enkelt. De er bare så utrolig fine og gode alle sammen!! Jeg kjenner at jeg har tusenvis av sommerfugler i magen.

Fant var som vanlig med oss og ventet tålmodig i bilen. Han fikk hilse litt på Ebbie før vi reiste hjem igjen. Ebbie viste som vanlig ingen tegn til å ville være med oss da vi reiste. Hun har en jobb å gjøre og koser seg veldig sammen med Berit og Nelson.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “Det nærmer seg…”

 1. Du er så søt der du sitter i valpekassa mamma! 😉

  Og lille tittei som alltid har tunga ut.. ❤

  Jeg heier på jaja, var jo henne jeg måtte hjelpe når hun kom til verden, stakkars, da var hun liten da… ❤ ❤

  Kjakji

 2. Ååååå, jeg er så misunnelig!!!!! Tenk å få velge mellom de søte små. 😀 Neimen ikke lett!!!!! Du tenker sikkert litt andeles enn meg. Jeg trener ikke like mye som deg. Er helt sikker på at du velger den rette for deg.

  Ha en fortsatt flott helg!!!!!!

 3. uurrk… de er så skjønne! Blir ikke lett å velge. Men tror du vil kjenne i sjela hvem som blir din.

  Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.