Gjørmepomsen!!

Fant har et par store lidenskaper her i livet. Den ene lidenskapen er å jakte på fugler, den ande lidenskapen er å grave etter mus. Her på hytta er det mange museganger som dukker opp når snøen forsvinner og mus som tydeligvis springer på kryss og tvers i hagen på hytta.

Torsdag kveld brukte Fant store deler av kvelden på nettopp å grave etter mus. Jeg lot han få lov til å grave her, for det er en plass som vi ikke har ordnet etter at vi la inn vann/kloakk. Slik ser Rampen ut under og etter musejakt.

 

– til slutt kommer det en liten sliten gutt opp av musehullet og så står det vask på programmet!

RARINGEN VÅR, DET!!!

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Gjørmepomsen!!”

  1. GJØRMEPOMSEN!!! =) ❤
    Han er så morsom å se på når han er på musejakt, han graver for harde livet, og lukter og puster… 😉

  2. Å herlighet, Hilde – det finns knapt noen gossinere 😉
    Deilig å være Fant! Og påsketurist 🙂

    ps. det var rart å se bildene fra Ljøtelende..hadde liksom forventa LITT snø!
    Fortsatt god påske 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.