Ebbie-mor!

Nå er det heldigvis ikke lenge til hun kommer hjem igjen. Jeg savner henne nå og har begynt nedtellingen til hun og Pia kommer hjem til oss. Juhuuu, Fant – da blir det liv her hjemme!!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Ebbie-mor!”

  1. Torsdag kveld skal jeg og Inger på besøk. Det gleder jeg meg veldig til. Nå må jeg også ta beslutningen om hvem som blir Pia av disse kjempefine, små skapningene – og DET blir neimen ikke enkelt, nei!!

  2. Juhuuuuuuu – da DA blir det liv i heimen Fant. Du får nyte stillheten:o)

    Blir spennende å høre om valget ditt Hilde! Nå har du sikkert vært og hilst på, og jeg er spent:o)

  3. Er sikker på at det blir en utrolig flott valp uansett hvem dere velger 🙂
    Har kost meg med alle bildene du har vist i bloggen!
    Snakkes snart!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.