Alertness Serenity «Sera».

HER ER HUN. HILS PÅ VESLE PIA!!

 Jeg er bare glad – valget er nemlig tatt. Ebbie kommer hjem igjen fredag 13. mai, og da har hun også med seg vesle SERA. Hun har nå fått navnet Pia og blir vårt nye familiemedlem.

Jeg har sommerfugler i magen og gleder meg utrolig mye. Sera har vært en av mine favoritter en stund. Hun klarer å roe seg når hun blir holdt, hun kan leke, hun er nysgjerrig og virker trygg og god. Hun er også den valpen som har kommet mest bort til meg, og som jeg kanskje føler også har «valgt» meg.

Her er noen bilder av Pia, tatt da hun var 5 uker gammel.  Det skal bli godt å få Ebbie hjem igjen, også. Vi gleder oss, alle sammen. Jeg kjenner at jeg er litt rørt, her jeg sitter. Jeg er glad, forventningsfull og takknemlig på samme tid.

Alle bildene over er tatt av Hilde S. Løken.

Nå er det bare å glede seg og å starte nedtellingen for fullt!!!

7 tanker på “Alertness Serenity «Sera».

 1. Nydelige lille Pia! Jeg blir helt rørt her jeg sitter! GLEDER meg sinnsykt mye til snusken og pia kommer hjem!! ❤ det siste bildet var bare helt utrolig fint!! ❤
  Jeg gleder meg til å være med å hente dem! =)
  Kjakji

 2. Gratulerer så mye. Det var ett fantastisk fint bilde av dere to der tilslutt 🙂
  Gleder meg til å treffe dere igjen!

 3. Utrolig vakker Hilde!!!! Jeg gleder meg i bøtter og spann til å treffe det nye familiemedlemmet deres!! OG jeg gleder meg selvfølgelig med dere over at dere snart får hjem både den store og den lille go’jenta deres!!!

 4. Hun er til å spise opp!! Ser så myk ut! Ikke så lenge til hun kommer nå.
  Gleder meg til å treffe henne!

  Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.