Alertness Serenity «Sera».

HER ER HUN. HILS PÅ VESLE PIA!!

 Jeg er bare glad – valget er nemlig tatt. Ebbie kommer hjem igjen fredag 13. mai, og da har hun også med seg vesle SERA. Hun har nå fått navnet Pia og blir vårt nye familiemedlem.

Jeg har sommerfugler i magen og gleder meg utrolig mye. Sera har vært en av mine favoritter en stund. Hun klarer å roe seg når hun blir holdt, hun kan leke, hun er nysgjerrig og virker trygg og god. Hun er også den valpen som har kommet mest bort til meg, og som jeg kanskje føler også har «valgt» meg.

Her er noen bilder av Pia, tatt da hun var 5 uker gammel.  Det skal bli godt å få Ebbie hjem igjen, også. Vi gleder oss, alle sammen. Jeg kjenner at jeg er litt rørt, her jeg sitter. Jeg er glad, forventningsfull og takknemlig på samme tid.

Alle bildene over er tatt av Hilde S. Løken.

Nå er det bare å glede seg og å starte nedtellingen for fullt!!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

7 kommentarer om “Alertness Serenity «Sera».”

  1. Nydelige lille Pia! Jeg blir helt rørt her jeg sitter! GLEDER meg sinnsykt mye til snusken og pia kommer hjem!! ❤ det siste bildet var bare helt utrolig fint!! ❤
    Jeg gleder meg til å være med å hente dem! =)
    Kjakji

  2. Utrolig vakker Hilde!!!! Jeg gleder meg i bøtter og spann til å treffe det nye familiemedlemmet deres!! OG jeg gleder meg selvfølgelig med dere over at dere snart får hjem både den store og den lille go’jenta deres!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.