Nå..ja NÅ nærmer det seg!!

Jeg lengter kjempemasse etter Ebbie. Nå kan jeg tillate meg det på en måte, for nå er det nemlig bare 4 dager til jeg skal hente henne og vår vesle rampejente Pia!! Livet smiler 😉  😉 til meg.

Fant og jeg har kost oss masse. Vi har gått mange, fine turer, vi har begynt sporsesongen, vi har trent litt lydighet, freestyle og bittelitt rally. Vi har hatt mange gode dager, rampen min og jeg. Jeg har allikevel merket at han har savnet Ebbie og hennes lek og gode humør, så nå blir det deilig for han også, å få jentene hjem.

Karoline og ei venninde var på besøk hos Berit, Ebbie, Nelson og alle små i dag  og de tok et par bilder av Ebbie og Pia da de lekte. Pia er nå ei rampejente som biter og er skikkelig valpete. Heldigvis for det!!!

Er de ikke fine, jentene mine??

Da jeg var på besøk forrige torsdag, så jeg at Ebbie inviterte de små til lek. Det var bare så morsomt å se på. Hun tok en draleke i munnen, gikk bort til en av valpene og nærmest dyttet den i ansiktet på denne. Valpen tok tak i den, og Ebbie gikk så sakte, så sakte bakover og litt i en ring med valpen som holdt igjen i leken.

Ellers la jeg et laaangt spor til Fant i dag, med vinkler og buer og han gikk sååå bra. VI gikk en liten tur etter at sporet var lagt. Da vi skulle gå sporet etter en halvtimes tid, husket jeg ikke hvor jeg hadde gått. DET var jo bra.

Jeg måtte stole på Fant og det er jo viktig. Jeg leste han veldig godt (skryt til meg selv i dag…) og vi kom til sporslutt, med bare en vinkel som han måtte jobbe litt ekstra med. Her jobber han med vinkelen og går like etter helt riktig videre.

Enda Fant begynner å bli sliten, kjører han bare på. Han ELSKER jo å gå spor.

I dag spiste han belønningen, men akk såå trøtt han ble. Jeg ble innmari glad for at han ville ha belønning i sporslutt.

Det tar på for en liten gullgutt å gå slikt et spor!!

Det var varmt i været og jeg hadde ikke med vann i bilen. Vi kjørte derfor noen hundre meter til Pålsbu, slik at Fant skulle få drikke og vasse litt i vannet.

Ellers er sommeren nå innviet på herlige Solbu!!

Ja, klesvasken ble hengt ut i dag, og da er sommersesongen godt i gang. Tirsdag skal Fant klippe seg kl 10.00, derfor reiser vi fra Solbu tidlig på morgenen. Jeg reiser rett på arbeid og jobber noen timer. Da er jeg enda en dag nærmere ……  😉

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Nå..ja NÅ nærmer det seg!!”

 1. Søte lille Pia er blitt en liten rampejente! 😉 biter og styrer og ordner, og gikk endel til bakholdsangrep på leggene til Therese.. 😛 Ebbie var kjempeflink til å leke med valpene. Hun tok den goddisposen som på bildet over her, og gikk sakte med den og en valp hengende i… 😉
  Jeg tror mamma, at lille Pia har valgt oss! Hun kom bort til meg endel ganger og bare la labben oppå låret mitt. Akkurat som snusken gjør. Og så måtte jeg løfte henne opp, og så koste vi ❤
  Snusken var også glad for masse kos, og er nok litt klar for å reise hjem snart. Jeg fortalte henne at vi kommer og henter dem om 4 netter 🙂 hurra!! 🙂
  Kjekke pomsen, som han koser seg! Elsker den lange tunga hans, og han smiler på tur! ❤
  Kjør pent ned imorgen, jeg venter på norgeskartet mld 😉 hihi!
  Kjakji ❤

 2. Hei!

  To dager igjen!! Det skal bli deilig å få jentene hjem tenker jeg.
  De er så skjønne på bildene og Fantemann ser ut som om han koser seg glugg på fjellet.

  Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.