NÅ er det fredag…

…. og den STORE dagen er endelig kommet. I kveld skal vi hente Ebbie og Pia! Jeg gleder meg som en unge!! Fant og jeg finner nok på noe for å få dagen til å gå – håper jeg. Vi har feks. noen blomster vi skal handle og noen som venter på å bli plantet ut.

Arne gleder seg også veldig til å få jenta si hjem igjen. I helga skal vi bare kose oss her hjemme og la Pia bli kjent med sin nye familie. Ebbie skal få hvile litt og forhåpentligvis kose seg sammen med oss. Litt trening håper jeg også å komme i gang med, og en liten biltur med påfølgene tur, blir det nok også. Jeg må forresten huske på å lade batteriet til fotoapparatet, for det blir vel tatt noen bilder i helga, tenker jeg.

 Men først altså, må fredagen gå…. !!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “NÅ er det fredag…”

  1. Ai, ai, ai Hilde!!!! ENDELIG er dagen her:o) Det blir så utrolig moro å følge dere framover! Jeg kjenner at jeg har snille sommerfugler i magen på deres vegne.

    Isj, tenk at du må vente helt til i kveld. Du kan plante så mye du vil, men det blir uansett en skikkelig laaaaaang fredag tror jeg;o)

    Kjempeknuseklem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.