Jentene er kommet hjem!!!

Dagen i går var lang, selv om den egentlig gikk ganske fort. Jeg var nok litt utenfor meg selv, for jeg surra med alt jeg skulle gjøre. Da jeg skulle ut å handle, glemte jeg å låse huset og måtte snu etter noen minutter. Jeg overførte penger til feil konto. Noe som medførte at jeg måtte sette fra meg varene (det var laaaang kø bak meg – flaut)  og ringe banken og be dem overføre penger til den kontoen som jeg hadde betalingskort. Jeg kjørte to laaaange omveier da jeg skulle fylle diesel og kjøpe blomster og jeg glemte å spise. DET pleier jeg ihvertfall ikke å gjøre.

Karoline, Andreas og jeg kjørte til Berit og hilste på valpene for siste gang. Det er en herlig gjeng, og jeg kjente et visst vemod da jeg snudde ryggen til dem da vi skulle reise.

Pia var glad for å se oss, og måtte opp på fanget og kose litt.

Hun lekte litt med søsknene sine

og sov litt sammen med dem

før vi vendte nesa hjem.

Ebbie var glad for å se Arne igjen, noe som var gjensidig. Fant var jo ganske nysgjerrig på den vesle krabaten som ble med hjem og som skulle være ute i hagen hans. Han tok det veldig bra, synes jeg. Han ble opphisset av glede, han bjeffet litt og måtte ha «pelsen» sin. Han trenger jo den for å roe seg ned når han blir glad.

Pia fikk med seg en rosa pipe-gris fra Berit da hun reiste, og denne skulle Fant aller helst ha. Han fikk den ikke, den er Pia sin og han hadde bitt den i stykker på et minutt.

Det ble litt snusing og undersøking av hagen

– det ble litt snusing på hverandre

Pia fikk hilse på nabo Inger.  I dag skal forresten Ebbie og Pia opp i hagen til Isa og hilse på henne. Fant skal være hjemme akkurat da, for jeg vil ikke at han skal bjeffe på folk som går forbi hagen til Isa.

Ebbie roet seg veldig bra fredag kveld. Hun fant fort plassene sine, her slapper hun og Pia av sammen.

Arne fant også tilbake til plassen sin ved siden av Ebbie og jeg vet ikke hvem av dem som var mest fornøyd, egentlig.

Tilsutt sovna hele flokken, iberegnet Arne. Pia har antagelig ikke hørt snorking før  (hvis ikke du Berit, snorker ;.) ), for da Arne satte i gang, gløttet hun opp de første gangene, før hun la seg ned og sov godt igjen. Det tyder bra!

Arne fortsatte å sove på sofaen, mens jeg og de tre fir-beinte gikk og la oss. Vi sov veldig godt, alle sammen. Pia i armkroken min halve natta, og resten av natta lå hun ved siden av Ebbie og litt oppå foten min. Fant lå i senga til Arne og snorket innimellom. Han var nok litt sliten, han også.

Vi sov til klokka sju, da vekte Arne oss. Da bar det rett ut med vesle Pia-mor og hun tisset og sprang litt rundt i gresset. Hun er trygg og tillitsfull og jeg er bare sååå innmari glad i henne. Det virker ikke som om Ebbie savner valpene sine i det hele tatt. Hun har jo ingen assosiasjoner til dem her i huset, heldigvis, og det er nok en viktig grunn til at hun slapper så godt av.

Fant vokter på «hula» si, buret sitt og et eller annet som er rundt det brune stuebordet. Pia bare går sin vei hun, kjempeflink er hun. Hun ser nok noen ganger at selv om Fant kan knurre litt til henne, er det ikke så alvorlig ment (tenk så flinke hundene er med hverandres språk). Da innbyr hun til lek, går ned i lekestilling, bjeffer litt og springer rundt han. Da bare går Fant. Jeg prøvde å si strengt «nei» til Fant en gang da han voktet i buret sitt, men da begynte han å skjelve, så det gjør jeg ikke mere. Det jenker seg til etterhvert.

Det går fint ann å ligge på sofaen sammen med storebror, sier Pia. Må bare ikke akkurat tråkke på han…..

Lørdag har vi vært flere ganger ute i hagen, jeg belønner Pia med tubeost hver gang hun kommer springende av seg selv mot meg, og lager innkallingslyden min. Alle hundene spiser godt, tilog med Fant, men nå har han jo litt konkurranse om den, derfor er det nok viktig å spise den opp med en gang. Det nytter ikke å la den stå til ettermiddagen nå, nei.

Nå sover alle og jeg må forte meg å legge inn bilder.

HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN!! DET SKAL JEG IHVERTFALL HA!!

– og Gry! Bare gled deg til neste fredag. Da er det din tur. Tjorven kommer nemlig hjem til familien sin den dagen!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

6 kommentarer om “Jentene er kommet hjem!!!”

 1. GRATULERER!!!!!!!!!!!!! Hun er kjempenydelig! Og det må være så deilig å ha Ebbie tilbake også. Gleder meg til å hilse på!!

 2. Hu er såå søøt!!! Veldig koselig å få treffe henne og se Ebbie igjen! Pia virker så rolig og harmonisk. Pitte babyen, smelt smelt.
  Andreas, så store muskler du har fått!! Kvakk!
  Så gøy at Bambi og Pia ble så gode venner!

  Birgitta

 3. Gratulerer, endelig er familien hel igjen 🙂 Og alle har fått en soveplass! (sover du godt, Hilde?)
  Fant er en flott storebror,han. De to blir nok bestiser ganske så snart!

  Koslig nabo dere har også! Lurer på om mine naboer egentlig hadde ønska velkommen flere (lapp)hunder..?

  Fortsett og legge ut mange bilder. Det blir ekstra koselig å følge dere nå!

 4. Endelig Hilde! Der var rapport fra dere:o) Dette høres jo helt fantastisk ut! Det oser jo god stemning av hele innlegget ditt. Fant kommer til å bli så flink, jeg må jo si at jeg er imponert over hvor flink han er med henne allerede jeg!

  Tenker Ebbie synes det var skjønt å komme hjem til dere (og til Arne), og lille Pia er jo helt fantastisk vakker. Jeg blir jo helt rørt av dette jeg Hilde. Innmari, innmari gøy!!!!

  Nøve: Har en ørliten mistanke om at Hilde sover bedre jo flere bikkjer hun har i senga;o)

  Ha en fantastisk søndag Hilde, og hils alle fra Milli og meg.

  Nå skal jeg til Fjelldronningen og være barnevakt for Tjorven-Lorven og resten av gjengen noen timer. Gleder meg. Masse. En liten tjuvstart på fredagen liksom:o)

 5. Jeg gleder meg veldig med deg, Hilde! Det bare oser lykke av innlegget ditt, og jeg elsker å lese om Fant, Ebbie og nå lille Pia. For en lykke!! 🙂

  Du skriver så fint om reaksjonene demmes og hva du gjør eller ikke gjør ift dette – det skal jeg legge på minnet…Tubeost fungerer tydeligvis bra på lille Pia, og Fant kommer nok snart til å bli like glad i Pia som han er i Ebbie.

  Du og du – sover med alle bikkjene i senga…..og jeg synes nå bare bitte-litte-granne synd på Arne som sovna på sofaen….men tenk så fullt det blir i senga deres når Arne kommer og legger seg på plassen sin!!! hihi..

  Kose dere videre, og masse masse bilder er et «must!»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.