Søndagen vår!!

Søndag regnet det størsteparten av dagen, og hundene gikk endel ut og inn. Pia har kun hatt et lite uhell inne, men jeg er flink til å sette henne i hagen etter soving, spising og leking. I tillegg begynner jeg nå å se når hun må ut et nødvendig ærend.

Jeg fortsetter med tubeosten og nå kan hun komme til meg når jeg lager innkallingslyden min, selv om hun er i et annet rom.

Nå er Pia blitt husvarm og er skikkelig rampete (slik valper skal være 😉 ) slik at Ebbie også noen ganger må oppdra henne. Da stopper hun henne og legger munnen forsiktig over snuta/hodet til Pia. Pia gir seg med en gang. Ebbie er kjempetålmodig med henne, men etter at Pia hadde stjålet griseøre hennes et utall ganger, ble det nok for Ebbie. Hun knurret (et lite sekund) og Pia sprang avgårde og la seg på jakka til Martine. Hun lå helt rolig en lang stund og tenkte seg nok litt om. Ebbie går også noen ganger og legger seg et annet sted enn der Pia er, hun vil nok ha litt ro og slappe av.

Se hva som skjedde med Ebbie søndag ettermiddag. Hun ble klar til trening igjen. Utrykket i ansiktet hennes forandret seg plutselig fra «mamma omsorgsperson» til bare Ebbie.

Litt feil lys-setting i ansiktet hennes, ser jeg. Se hvor mye pels hun har mistet på brystet sitt. Men nå kommer det tilbake igjen.

Lørdagen slappet Ebbie av, ble kjent med huset sitt igjen og alle vi som bor her, men nå er hun klar til trening igjen. Hun er på en måte ikke mamma lenger, men Ebbie med egen fri vilje. Jeg trente forflytninger i utgangsstilling, stå og dekk med både Fant og Ebbie og begge to var helt med. Fant logret, han. Trening inne er kjempegreit for han.

Vi fikk besøk av Martine og kjæresten David og så kom Andreas også en tur. Andreas hadde hjulpet Arne i butikken noen timer, det kom varer og de skal jo inn i hyllene. 16. mai er den største handledagen i året. Arne jobba forresten 12 timer lørdag og 11 timer søndagen, så det er ikke noe latmannsliv å drive butikk, nei.

Pia trener på å takle metall-apporten, når den tid kommer.

Vesle Fantegutten ELSKER Martine over alt i verden, noe som er gjensidig, og slappet innmari godt av på fanget hennes.

Vi gikk inn da regnet kom, og da la han seg i sofaen sammen med Martine og sov sååå godt. Han synes det er slitsomt med en valp i huset, Pia er jo så uberegnelig – hopper og spretter – derfor må han følge med på henne hele tida.

Nå er det mandag og vi skal ut på tur, alle tre for første gang. DET blir spennende. Vi skal en tur innom butikken, også, for Pia må innom å gjøre seg kjent på kontoret mitt. Jeg må vel handle litt inn til 17. mai, jeg også, hvis jeg klarer å konsentrere meg om akkurat det. Jeg er litt i «ammetåka» om dagen!!

Én tanke på “Søndagen vår!!

  1. Så deilig å få tilbake Ebbie og at hun vil trene igjen. Å ikke minst ha valp! ❤
    Tenker Fant koser seg masse med damene sine!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.