Pia i Maridalen og på kontoret!

Mandag gikk vi en liten tur i Maridalen, ved kirkeruinene. Fant gikk i flexibånd, Ebbie gikk med båndet hengende etter seg, mens vesle Pia-mor gikk løs. Mye å holde styr på, men det blir nok en treningssak. Pia ble sliten, men hoppet glad og fornøyd etter Fant og Ebbie.

Hun måtte bæres litt et par ganger, men koste seg ute.

Vi hadde en liten stopp på butikken og Pia fikk hilse på noen av de ansatte, pluss Arne, Karoline og Andreas. Stor stas. Vi tok en liten pause på kontoret mitt og Pia fikk et griseøre å tygge på, før hun sovnet. Hun sov godt og våknet ikke av at jeg gikk noen turer ut og inn.   🙂

I dag, onsdag, skal vi ut på nok en tur, og deretter skal Ebbie og Pia være med meg inn på kontoret igjen. Fant er sliten etter 17. de mai og all viraken (det ble litt å passe på for han) og han skal derfor få hvile skikkelig ut i bilen.

I kveld blir det siste kveld med bronemerkegjengen. Lørdag 28. mai skal de opp til prøve. Det blir spennende. Ellers er det konkurransetrening fra kl 19 til kl 21 i kveld. Jeg får se om jeg reiser dit etter bronsemerkekurset. Det kommer ann på om Pia orker å være med dit, også. Hun blir jo luftet osv underveis, men er jo bare en bitte liten valp, må vite.

2 svar til “Pia i Maridalen og på kontoret!”

  1. Hun er helt fantastisk nydelig Hilde. Det er så moro å lese bloggen din!!! Og vi leser den med stor interesse (i morgen skal det kjøpes tube med skinkeost;o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.