Solbu, hundetrening og kos!!

Jeg og gjengen reiser til Solbu torsdag og skal ikke hjem igjen før tirsdag formiddag. En liten husmorferie er på trappene og jeg har lyst til å møte noen for litt trening. Er det noen som ønsker et treff  på Låpassen (lydighet, rally etc) eller et spor eller to i Ljøtelende i løpet av den tida, er jeg og mine heeeelt klare til det.

Send meg gjerne en mail : hildeeidal@gmail.com  , en mld på tlf 95 90 10 11 eller legg igjen en kommentar her inne, hvis du vil være med. Skriv eventuelt dag og «hundeaktivitet» , så ser jeg hva jeg kommer til å planlegge. Fredag ettermiddag, hele lørdag og søndag, er aktuelle tidspunkt.

Det hadde vært morsomt om vi kunne få til ei treningsøkt eller to, synes jeg.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.