Æsjameg!!

Onsdag gikk vi en tur i Maridalen før jobb, og Ebbie var litt «uheldig», kan jeg nok trygt si. Det var en eller annen to-beint som hadde vært der like før oss, og den personen hadde nok hatt litt problemer med magen sin. Ebbie måtte såklart rulle seg i dette, og det er det verste jeg vet. Det luktet noe helt forferdelig grusomt. Pia syntes mamman sin luktet veldig godt, hun, og hang seg i halsen til Ebbie så mye som mulig. Fant gikk på jakt, med langline, og merket ikke så mye til det. Jeg fant en bekk og vasket Ebbie så godt jeg kunne, halsbåndet måtte såklart kastes, og så gikk vi til bilen. Ungene var trøtte og ble igjen i bilen for å sove, mens jeg jobbet noen timer på kontoret.

Før vi reiste hjem, måtte jeg innom dyrebutikken og kjøpe nytt halsbånd til Ebbeluremor. Fant fikk et nytt et, han også. Det har nemlig vært borte siden 17. de mai.

 

Vel hjemme ble det et griseøre på de små. Fant la seg som vanlig i hula si, for å spise i fred og ro, mens jentene la seg på plena for å spise. Det tok litt tid før de ble spist opp (Pia sitt ble ikke spist opp,da), fordi de lekte og rampet innimellom. Morsomme er de!!

Nå gleder jeg meg til jeg skal til Solbu. Det blir Pia sin aller første tur dit, og Ebbie sin første tur som mamma. Sist hun var der, hadde hun stooor mage, og måtte ta det med ro. Når vi kommer dit opp, skal alle mine små springe og kose seg i skogen «vår», og jeg skal nyte noen fridager.

Er det noen som vil være med og trene litt, er det bare å si ifra. Det er to stykker + meg som har planer om «noe», vet ikke helt enda. Det ser ut til at det passer best lørdag ettermiddag eller søndag. Send meg en mld. eller noe, og gi beskjed hvis du kommer en tur. Enten spor i Ljøtelende, eller trening på Låplassen.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Æsjameg!!”

 1. Verken Caroline eller jeg kan se bildet ditt, så noe galt må ha skjedd… 😛 😦
  Var det det fine halsbåndet som det stod Ebbie på, som du måtte kaste? 😦
  Den lukten av hund og menneskebæsj er det værste som finnes, skikkelig PYTON!!

  Er du trygt fremme??? Kjakji ❤

 2. Jeg skal legge bildet inn på nytt, jeg. Nei, heldigvis ikke det halsbåndet. Det var det orange/brune som hun har hatt en stund.
  Nå har hun fått et som går i rødt, mens Fant har fåt ett som går i orange.
  Vi er kommet trygt fram og her er det bare 9,5 grader. Deilig, synes jeg. LOL !!

  Pia har forresten funnet ut at Fant er ganske tøff. Han finner nemlig på så mange rare ting, slik som å grave etter mus, boble i vannet osv, så nå dilter hun etter han.

 3. Haha, så søtt! Snusken også synes jo at pomsen er tøff, for han finner på så mye kult! 😉
  Kos dere masse på hytta! ❤
  Herregud så stor pia er blitt, må komme hjem snart, før hun er blitt alt for stor.. 😛

 4. Æsj Hilde. For noe griseri!!! Stakkars Ebbe-lure, hun visste jo ikke bedre, men det burde jammen folk gjøre synes jeg…..

  Håper dere får en fin helg på Solbu alle sammen, og at dere oppdaterer oss:o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.