Jaktleken!!

Skal si at Ebbie koste seg i dag. Hun yppet til jakleken både fire og fem ganger og Fant ble gladelig med på leken. Pia prøvde av hele sitt hjerte å delta, noe hun klarte med vekslende hell. Filmen er tatt med mobilen min, og har ikke så altfor god kvalitet. Den er sikkert litt kjedelig for mange, men jeg tror nok ungene gjerne vil se den. Derfor er den dedikert til dem. Jeg skal legge ut noen bilder fra turen vår i dag, litt seinere. Jeg hadde tre stykker å dele nistematen min med i dag. Det var bare kjempekoselig!!!

Én tanke på “Jaktleken!!

  1. Ååå, hahaha, nå lo jeg godt! =) Jeg har lurt lenge på hvordan jaktleken ville bli med lille Pia. Og her fikk jeg endelig sett det. Stakkars liten, ikke så lett å henge med her. Hun løper etter og bjeffer som best hun kan 😉 ❤
    Også så fornøyd som Fant er på slutten der da, han virkelig smiler og koser seg! 😀 Og med masse gjørme på snuta si! 😉
    Livet er herlig, for de hundene som er så heldige å få bo hos deg! ❤ ❤
    Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.