Jaktleken!!

Skal si at Ebbie koste seg i dag. Hun yppet til jakleken både fire og fem ganger og Fant ble gladelig med på leken. Pia prøvde av hele sitt hjerte å delta, noe hun klarte med vekslende hell. Filmen er tatt med mobilen min, og har ikke så altfor god kvalitet. Den er sikkert litt kjedelig for mange, men jeg tror nok ungene gjerne vil se den. Derfor er den dedikert til dem. Jeg skal legge ut noen bilder fra turen vår i dag, litt seinere. Jeg hadde tre stykker å dele nistematen min med i dag. Det var bare kjempekoselig!!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Jaktleken!!”

  1. Ååå, hahaha, nå lo jeg godt! =) Jeg har lurt lenge på hvordan jaktleken ville bli med lille Pia. Og her fikk jeg endelig sett det. Stakkars liten, ikke så lett å henge med her. Hun løper etter og bjeffer som best hun kan 😉 ❤
    Også så fornøyd som Fant er på slutten der da, han virkelig smiler og koser seg! 😀 Og med masse gjørme på snuta si! 😉
    Livet er herlig, for de hundene som er så heldige å få bo hos deg! ❤ ❤
    Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.