En strålende fredagsformiddag.

Fredag var det deilig vær på Solbu. Strålende sol, passe varmt og nesten vindstille. Jeg tok med meg frokosten min og satte med nede ved vannkanten og koste meg.

Pia har begynt å sove i egen seng på gulvet ved siden av senga mi, og hun ligger helt rolig hele natta. Hun står ikke opp (når jeg har fri, vel å merke) før kl 08.00, og da er hun kjempeblid. Ebbie synes også at det er godt, for da slipper hun å bli forstyrret av en hoppende, lekende og puppeletende liten baby, når hun skal sove!! Jeg elsker å ha Ebbie ved siden av meg i senga, for da kan jeg ligge og holde rundt henne og klappe henne innimellom når jeg våkner litt utpå natta. Fantemann ligger mellom beina mine og koser seg der.

Ebbie og Pia leker masse sammen og finner leker og pinner som de drar mellom seg. Pia søker noen ganger tilflukt hos meg, for Ebbie tar noen ganger litt av. Ebbie er veldig flink med henne, men noen ganger må hun sette Pia litt på plass.

Pia har plumpa!! Stakkars, da kvekk hun, og hun sprang det beste hun kunne til meg. Uffameg, vann var bare sååå innmari ekkelt.

Fanterampen koser seg som vanlig i vannskorpa. Han graver og skjønner liksom ingenting når jeg spør han hva han driver på meg. «Jeg graver da ikke, mamma».

Ellers er det viktig å undersøke alt som dukker opp i vannet. Dette var ikke så innmari interessant, for det ligger helt stille og da er det ikke nødvendig å apportere det inn til land. Fant og Pia kan såvidt leke litt sammen nå, for nå er Pia ikke fult så «vill og gal», synes han.

Vesle jenta mi.

 – og den litt større jenta mi!!

Ebbie har forresten fått en skikkelig vask, og det syntes hun (eller mest jeg, tror jeg) nok var veldig godt. Hun begynner å få igjen litt av pelsen sin, den er mørkere på ryggen nå enn bare for et par uker siden og det er mye mere glans i den. Litt pupper har hun enda igjen, men de blir stadig mindre. Med litt mere mosjon, blir hun nok helt seg selv igjen om en stund.

Nå skal jeg pakke meg ut og legge et spor til ungene og det kombinerer jeg med en liten tur ned til Tunhovdfjorden. I kveld skal jeg på besøk til en venninde, og da skal hundene ligge i bilen og slappe av der. Jeg elsker forøvrig bilen min, også.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “En strålende fredagsformiddag.”

 1. Koselig med stemningsrapport fra Solbu. Høres ut som Paradis (og det er det jo:o). Gøy at alle tre hundene begynner å finne tonen sammen Hilde, det måtte har vært litt «stort» første gangen du så Pia og Fant leke litt?!

  Fortsett å kose dere. Masse:o)

  Klem

 2. Sååå trivelig. Håper og tror dere har fått flere fine dager på Solbu allerede 🙂
  Synd vi ikke kunne treffes denne gang.

  Kos dere. Dere sitter sikkert ute og nyter den fine sommerkvelden akkurat nå..
  Klem fra meg og nuss fra Nalle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.