Regnværsdag på Solbu!

I dag regner det på Solbu. Vi slapper foreløbig av inne, men hundene har vært ute og kost seg i hagen, da det var en liten stund med oppholdsvær.  Fanterampen har gravd og gravd og gravd og…. tilslutt måtte jeg ta han i bånd og binde han oppe ved hytta. Han får ikke lov til å grave store hull i plena på Solbu. Da vi reiste hjem onsdag, måtte jeg legge ei trillebår over noen musehull. Han begynte nemlig å grave langs musegangene i plena, og det vil jeg jo ikke ha noe av.

Ellers skal vi en tur bort til hytta til Mie, for å sjekke at den «står» og at alt er i orden. Det gjør vi hver gang vi er på Solbu. Dette bildet er tatt tirsdag kveld, da vi var på Pellebu sist gang.

Det ble en liten luftekveldstur langs Buvatn, også.

«Hvem er det som har vært her, mon tro»?

Ellers synes nok Pia at det er godt å hvile litt, også. «Den som sover synder ikke».

Nå venter jeg på litt oppholdsvær, slik at vi kan komme oss ut på tur. Det er ikke morsomt for en liten valp som enda ikke er tre mnd å gå og bli kald i regnet. Ikke for Fant og Ebbie heller, for den saks skyld.

4 tanker på “Regnværsdag på Solbu!

  1. Så fine bilder. Pia vokser for hver gang jeg ser bilder av henne. Jeg håper at vi sees snart. God pinse, hilsen Karin

  2. Hei på deg, Karin.
    Jeg håper vi får til ei treningsøkt snart. Kos deg med vovsene dine og god pinse fra meg.

  3. He-he, så Fant er en ivrig gravearbeider på musejakt han Hilde. Han er jo go’ da:o) Pellebu var et fint navn!!! Nå bøtter det ned her igjen, men vi rakk ca. 3 kvarter på en bitteliten topp rett ved her. Ballkasting og bading for Millis del, stjele ballen fra Milli for Tjorvens del….

    Kos dere masse!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.