Ei fantastisk helg – tross alt!!

Denne helga hadde jeg gledet meg til leeeeenge. Birgitta og jeg skulle til Uddevalla for å konkurrere med Ebbie og Tia. Vi hadde med oss våre to små pirayaer også, vesle Bambi på fire mnd og Piamor på tre mnd. Tutta var hjemme hos mormor og Fanterampen min koste seg masse med Martine.

Vi reiste fredag midt på dagen i regnvær, og regnværet holdt seg nesten til vi kom til Uddevalla. Vi fant greit fram, vi bodde jo på samme camping og i samme hytte som i fjor. Vi hadde et par stopp på veien, og bilen var egentlig ganske full av både det ene og det andre, da vi kom fram.

Vi pakka ut og gikk deretter en god tur med alle hundene. De sprang og koste seg, lekte og snuste og hadde det riktig så trivelig. Birgitta og jeg skravla og lo som vanlig og vel hjemme i hytta, ble det litt mere lek på hundene og litt vin på de to-beinte.

Pia og Bambi fant virkelig tonen denne helga. De rampet i sofaen, sprang etter hverandre og hadde det skikkelig morsomt. Ebbie ble også med på leken noen ganger og Tia hadde også noen runder hvor hun ble med.

Hundene var veldig greie å ha med seg, ikke noe krangling og alle var snille med hverandre.  Pia har hatt en flott tur vedr. miljøtrening og er glad i alle hun møter. Det er jo Ebbie også, så jeg har vært helt avslappet når vi har vært ute med dem.

Utenfor hytteverandaen gikk det stadig folk, hunder og unger forbi, og ingen av hundene gjorde mine til å bli urolige eller bråkete. Pia og Ebbie kikket på dem da de gikk forbi og så fikk de hilse på noen unger som stakk innom for å se på alle hundene. Super trening!

Lørdagen kom med sol og fint vær, og etter frokost og en liten tur, reiste vi til Uddevalla Brukshundklubb. Det er så fint der. Det var nyklipte plener, et koselig klubbhus og så møtte vi på dommeren som skulle dømme søndagens konkurranse. Vi gikk en luftetur med hundene, før vi trente litt på plassen. Jeg byttet på å trene med Pia og Ebbie og det ble riktig så godt og varmt etterhvert. Pia er veldig ivrig og glad i goddis men har en tendens til å begynne å bjeffe litt, hvis hun ikke helt skjønner hva jeg vil. Min oppgave er derfor å legge opp treningen slik at hun ikke blir frustrert og dermed unngår jeg bjeffingen hennes. Den vil jeg helst ikke ha med meg inn i treningen. Ebbie virket litt treg og dau i varmen, men jobbet bra på allikevel, synes jeg.

Etter en liten matpause, gikk vi bort til agilitybanen som ligger like ved, og lekte oss med hindre, møner, tuneller og slalom.

Det ble en liten matbit på de fir-beinte, også.

Det var dessverre meldt regn søndagen, og da vi kom hjem til campingen vår, gikk det ikke lenge før vi kjente de første regndråpene. Vi rakk allikevel en kveldstur etter middag og jammen fant vi ikke noen kantareller, også. Mammane ble trøtte (både to – og firbeinte) og alle syntes nok det var godt, da pirayaene Pia og Bambi flatet ut og tok kvelden.

Skal si det bøtta ned utover kvelden og natta. Det regna så fælt at gardinene på soverommet ble klissvåte og det var vått på gulvet. Det ble ikke snakk om å konkurrere med Ebbie og Tia på søndagsformiddagen, nei. Det var ingen vits i å prøve engang. Kjempedumt, syntes jeg. Jeg har lagt ned mye trening med Ebbie de siste ukene og hadde virkelig sett fram til å konkurrere i Uddevalla. Men det kom ikke på tale å feks legge henne i en fellesdekk på en plen som var drukna i vann og med regn som bøtta ned fra himmelen. Sååå, slik ble det med den konkurransen. Det var bare fem stykker som startet, tre av dem brøt, en fikk 85 poeng og den siste fikk 125 poeng. Det sier jo litt om forholdene som var der.

Vel hjemme fra en fantastisk helg sammen med Birgitta, Tia og Bambi. VI har kost oss kjempemasse, alle sammen og jeg ser fram til neste gang vi skal ut på «ekspedisjon». Nye planer er allerede lagt!

TUSEN, TUSEN TAKK FOR EI FLOTT HELG!

FANTERAMPEN HAR KOST SEG SKIKKELIG MED MARTINE-MOR!!

"Du og jag, Martine. Du og jag....!!!

Han ville IKKE at hun skulle reise hjem til seg selv i kveld, nei. Tusen, tusen takk for flott pass av Pomsen og for masse kos og mange trivelige turer.

3 tanker på “Ei fantastisk helg – tross alt!!

 1. Dere er så flinke til å klare å ta hensyn til hundene og ikke gjøre noe dere kanskje ville angret på. Respekt 😉
  Så ut som en superhelg ellers! Men neste gang dere drar håper jeg virkelig ting er litt mer med dere så dere får startet også!

 2. Ja helt enig, når begynner jeg å bli litt lei av at dere aldri får startet… 😦 Satser på at det går bedre neste gang! 🙂
  Hjertebarnet og Martine ❤ Jeg smelter helt av å se den kjærligheten det er mellom dem! ❤
  De gikk jo på tur til meg igår, også kjørte jeg de hjem igjen. Pomsen gikk på "jakt" her hjemme, før han endelig fikk lov til å slippe inn på kjøkkenet i noen minutter. Da var jo Apollo den han syntes var interessant. Apolloe skulle jo vokte buret sitt, og hveste til Fant og flakset med vingene og gjorde seg stor og tykk. Så det ble bare noen min hilsing på Apollo… 😛

  Kjakji ❤

 3. Takk for en utrolig koselig helg!! Gleder meg til neste tur, hi hi. Så snille hunder vi har!! Så deilig å se hvordan de koser seg!

  Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.