Hviledag + ørlite trening!

To dager i uka, tar jeg helt fri fra jobb og hundeplaner/organisert trening. Da skal jeg hente litt krefter og hundene skal kjede seg. Lettere sagt enn gjort, ihvertfall for meg. «Ungene» er blitt luftet i hagen, de har lekt ute og vi har hatt en liten treningsøkt. Av en eller annen grunn, liker ikke Ebbie å trene i hagen, derfor blir det litt innetrening på oss.

  • Ebbie trente på raske ned-dekker, Pia trente på dekk, mens Fant trente på å bukke. Alt på en gang og ved siden av hverandre.
  • Håndtarget, alle sammen. Pia begynner å kunne følge hånda ganske langt og denne targeten skal jeg bruke når vi trener rally og HTM. Ebbie og Fant er veldig gode på dette, og fikk derfor bare en liten repetisjon.
  • Musematte target- med poten. Pia skjønte ikke så mye, hun snuste på musematta og ville bære den med seg. Jeg klarte å få henne til å skjønne at det ikke ble noen belønning når hun gjorde det.
  • Jeg har igjen begynt å tenke på HTM programmet til Ebbie , derfor ble det littegrann trening på posisjonene som vi skal benytte oss av.
  • Slalom, snurr, gå rundt og sidebytte foran, fikk Ebbie også trent på. Dette skal benyttes til å skifte posisjoner under HTM programmet.
  • Pia og jeg har lekt draleken med en gammel sko i dag, og en klut. Det synes hun er kjempemorsomt!!

Så – slik har dagen vår vært. Litt husarbeid innimellom, hører også med + litt stell av planter og kos med Monsemann. Han skal ha sitt, han også.

 

3 tanker på “Hviledag + ørlite trening!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.