Søndagen vår!

Denne søndagen må vel sies å ha vært vesle Pias dag. Den begynte egentlig lørdag kveld, for da var hun hos nabo Isa og lekte. Isa er i underkant av 1,5 år og er kjempeglad i å leke og springer jaktleken like fort som Ebbie. Pia springer ikke så fort enda, lille venn, men fikk kjørt seg et par timer. Rundt og rundt, over og under hverandre, hit og dit. Det var så morsomt å se på, og det var ei sliten jente som tok kvelden, da hun kom hjem til Fant og Ebbie.

Søndag ble jeg med til Skeidbanen, for Birgitta og Tiamor skulle konkurrere i lydighet kl. 2 der. Bambi var også med, mens Tutta var hjemme og slappet av.  Jeg gikk tur med Fant og Ebbie før jeg og Pia reiste, for i dag skulle jeg bare kose meg med Pia. Hun er så grei å ha med seg. Pia logrer til alle hun ser, hun vil bort til alle og smake litt på skoene deres (hehe…) og hun roer seg der hvor jeg er. Herlig!! Hun fikk hilse på noen mennesker og unger og hun fikk snust på et par andre hunder. Ei jente gikk en bitteliten tur med henne og Pia fulgte gladelig med. Jeg er glad for at hun ikke virker så innmari interessert i andre hunder, for det kan jo være en fordel når/hvis vi en gang skal stille i konkurranse av ett eller annet slag. Det er klart at ting kan forandre seg underveis med henne, men akkurat for øyeblikket, er det ingen utfordringer når hun er med meg bort.

Pia rampet litt med Bambi, for det er jo det en har gode venninder til.

Det var schæferklubben som arrangerte konkurransen og utstillingen på Skeidbanen og noen schæfere kan jo bjeffe endel. Det betydde at det var endel lyd rundt omkring, men Pia avreagerte kjempefort etter det første sjokket med høye bjeff  og roping fra utstillingsringen. Pia kunne også sitte i ro og kikke rundt seg, helt stille satt hun bare der.

Det ble nok litt slitsomt for Piamor med alt folkelivet, derfor måtte hun slappe av litt innimellom.

Birgitta og Tia ble nr to i klasser, hipp hipp hurra for dere begge to! Hadde ikke Tia fått 0 på «ruta», hadde de fått opprykk til klasse tre. Det var forresten ingen av de startende som klarte den øvelsen.  Nytt av året er at den nå er markert med ringbånd, noe som de fleste ikke har trent med. Nå blir det ut og trene med ringbånd i den øvelsen, så sitter den øvelsen, også. Tia er herlig å se på når hun går konkurranse. Hun er så blid og glad, hun logrer og har kun fokus på Birgitta. 😉

Jeg trenger vel ikke å fortelle at Pia har vært innmari trøtt etter at vi kom hjem. Fant og Ebbie ble kjempeglade da vi kom, og har sovet endel de også. Det tar nemlig på å vente på mamma`n sin.

Martine kom hjem en tur i kveld og hun tok med seg Fanterampen ut på en god kveldstur. Inger og Isa ble med meg, Ebbie og Pia på en kveldstur i Maridalen. Vi gikk i området rundt kirkeruinene og koste oss en times tid.

Hundene ville så inderlig gjerne springe og leke, men med båndtvang gikk ikke det så bra. Da vi kom hjem, slapp vi Isa og Ebbie i hagen til Inger for Inger og jeg trodde jo at de ville rase rundt i vill fart og kose seg, men det ble ikke slik, nei. De var nok litt slitne etter turen allikevel, derfor reiste vi hjem til Martine og Fanterampen ganske så fort.

Jeg har hatt en flott helg. Til uka blir det trening, jobb og turer – som normalt, altså. I kveld har jeg også meldt meg og Ebbie på noen lydighetskonkurranser. Jeg håper at været står oss bi nå, og at vi kan komme i gang med konkurransene vi er påmeldt. Jeg kommer nemlig ikke til å konkurrere med Ebbie i regnvær, for det kommer ikke til å bli noen god opplevelse for henne. Trening og konkurranser skal tross alt være morsomt for både henne og meg. Slik er det med den saken!!  😉

Én tanke på “Søndagen vår!

  1. Små bestevenninnene var så flinke igår! De blir nok et radarpar de to.
    Nå har vi jammen meg mye å se frem til. Gleder meg til onsdag!

    Bergitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.