Tannvisning og fellesdekk!

Jeg har vært så freidig at jeg har «lånt» et par bilder fra bloggen til Lotta og Tess. Bildene ble tatt lørdag, da vi hadde liksom lydighetskonkurranse.

Trygg Arild hilser på meg, før han tar en tannvisning på Ebbie. Det gikk veldig bra!!

Her er et bilde av fellesdekken som Ebbie ble med på.

Etter å ha sett på videoen av meg og Ebbie, vet jeg nå hvor jeg må legge inn «trenings-støtet» . Nå er det bare å gå ut og trene mere og bedre, så kommer vi nok i mål med klasse 1 med tid og stunder.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Tannvisning og fellesdekk!”

  1. Takk for en super dag! Vi lærte masse og vi ble skikkelig inspirert til videre trening! Du og Birgitta hadde laget det så profft:) God sommer:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.