Jeg gleder meg….

Må bare kort innpå for å fortelle at jeg har meldt meg på et nytt kurs. Jeg er ikke helt sikker på om det er Ebbie eller Pia som skal delta sammen med meg, men det får jeg finne ut av når den tid kommer.

Jeg har lenge hatt lyst til å gå på kurs med Siv Svendsen, Amokk Hundeskole. Hun har et kurs som heter«Elitesatsing lydighet» . Det går over tre samlinger à 2 hele dager. Når hun nå er leid inn av Canis Hønefoss, MÅTTE jeg simpelthen bare melde meg på. Det er et dyrt kurs, men jeg får bare begynne å spare. Samlingene er i nov. og des. 2011 +  jan. 2012. Nå er det bare å begynne å glede seg……  HURRA!!!

Vi har forresten vært på en kjempefin tur i dag, jentene mine og meg. Hvis du har lyst til å se noen bilder fra turen, ligger de på hjemmesida mi. Du kan enkelt komme deg dit, ved å  TRYKKE HER.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Jeg gleder meg….”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.