Jeg gleder meg….

Må bare kort innpå for å fortelle at jeg har meldt meg på et nytt kurs. Jeg er ikke helt sikker på om det er Ebbie eller Pia som skal delta sammen med meg, men det får jeg finne ut av når den tid kommer.

Jeg har lenge hatt lyst til å gå på kurs med Siv Svendsen, Amokk Hundeskole. Hun har et kurs som heter«Elitesatsing lydighet» . Det går over tre samlinger à 2 hele dager. Når hun nå er leid inn av Canis Hønefoss, MÅTTE jeg simpelthen bare melde meg på. Det er et dyrt kurs, men jeg får bare begynne å spare. Samlingene er i nov. og des. 2011 +  jan. 2012. Nå er det bare å begynne å glede seg……  HURRA!!!

Vi har forresten vært på en kjempefin tur i dag, jentene mine og meg. Hvis du har lyst til å se noen bilder fra turen, ligger de på hjemmesida mi. Du kan enkelt komme deg dit, ved å  TRYKKE HER.

Én tanke på “Jeg gleder meg….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.