Lite tå kort!

Lørdag tok jeg med meg Fant og reiste til Skytterkollen. Vi gikk til Østernvann og ble vel borte i en og en halv time. Det var ganske varmt og derfor godt for Fanten min å vasse og kose seg i vannet. Vi møtte bare noen få mennesker på turen. Det er ferietid for de fleste, og da reiser de bort fra heimen.

Fant har sett noe i vannet som ikke jeg har sett…

Etter denne deilige turen, tok jeg med meg Pia og Ebbie en tur til Bekkestua. Det var endel mennesker der, store og små, og Pia gikk og logret og så på dem, og var en engel å ha med seg. Vi satte oss en liten stund på en benk for å kikke litt på livet og slappe av litt, da en eldre mann kom for å hilse på. Pia syntes det var kjempestas, men ga seg fort med hilsingen. Da han satt seg ned ved siden av oss, var hun liksom ferdig med han, og behandlet han som en av familien. Kjempeherlig!! Ebbie var litt skeptisk til denne mannen, og rygget litt unna etter at hun hadde hilst på han. Jeg skjønte jo fort hvorfor: han hadde nemlig en hvit bærepose som slang hit og dit.  ;-(  Som den snille hunden hun er, lot hun bare være å bry seg med han og satte seg på den andre siden av meg. Jeg var så stolt av dem, der jeg gikk og koste meg!!

Jeg tok noen bilder av dem, men ingen ble noe særlig bra. Dette bildet hadde jo blitt litt fint, hadde det ikke vært for at Pia hadde lagt igjen snuteavtrykk på linsa, da hun hoppet ned fra benken før jeg tok dette bildet.

Piamor, vokser så det nesten kan høres…….

Ellers fikk Ebbie en alenetur med meg på kvelden. En liten runde langs Lysakerelva. Det er veldig lenge siden vi har gått tur, bare hun og meg.

Søndag skjedde det ikke så altfor mye, egentlig. Martine og David kom hjem, og skal være til onsdag. Jeg har derfor tatt med meg Ebbie og Pia til Solbu, mens Fant får fred og ro hjemme med M og D. Han trenger det, vesle gutten min. På kveldsturen søndag kveld, fikk Pia sett sauer for første gang. Hun hadde ikke lyst til å gå bort til dem, og heller ikke springe etter dem, da de begynte å springe fra oss. Jeg hadde med meg tlf. min, og fikk tatt et bilde. Ser dere sauene borte ved hytta?

Ellers passer jeg Romsais og Apollo, Karolines to fugler. Hver morgen må Fant bli med meg opp for å hilse på dem, og å hjelpe meg med å skifte mat og vann. Fanten elsker nemlig fuglemat!! Ja, han er en merkelig skrue, den godeste gutten. Pia dilter etter Fant og synes det er litt spennende hun også, mens Ebbie later som om hun ikke ser dem! Hun liker nemlig ikke at de skriker/plystrer.

På Solbu er det akkurat t nå oppholdsvær. Nå skal jeg pakke ryggsekken og gå en liten tur. Jeg får se hvor lang turen bli, det er jo begrenset hvor langt Pia klarer å gå enda. Ha en fin dag, alle sammen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.