De siste tre dagene

har jeg hverken hatt treningslyst eller turlyst. Jeg er på hytta, og her er det regn, regn og atter regn med litt opphold innimellom. Hundene er derfor blitt luftet i hagen, og så har vi trent ørlite grann inne på Solbu. Jeg har for det meste vært inne og sett på nyhetene, og jeg er så innmari glad for at dette grusomme ikke skjedde med ungene mine. Hvordan de berørte familiene skal komme seg gjennom dette, er mere enn jeg kan fatte.

For alle oss «andre» fortsetter hverdagen omtrent som før. Torsdag var det forresten kjempefint vær her på Solbu, og da gikk hundene og jeg en superfin tur. Vi var vel ute et par timers tid, tenker jeg.

Jeg hadde med kvikk lunsj og tabxtra i sekken og vi hadde derfor en liten rast. Ungene benyttet denne tiden til å springe jakleken. Ebbie foran, Pia og Fant etter som perler på ei snor. Pia er lur, for hun kutter svingene, mens Fant nesten springer i samme fotefar som Ebbie. Men: ingen kan slå Ebbie når hun setter fart.

Fredag på bursdagen min, reiste Arne og jeg til Gol og spiste bursdagskake, men det var før alt det grufulle skjedde. Jeg tror nok at hundene har kjeda seg litt, men det har de ikke vondt av. Pia mistet forresten ei tann i dag (etter dralek med kongen med Ebbie), og forskrekket sto hun og så på dette vesle, hvite riskornet som lå på gulvet.

I morgen reiser jeg til Jar igjen. Nå venter noen dagers jobb, og onsdag blir det hundetrening med Birgitta og jentene hennes. Det gleder jeg meg til.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “De siste tre dagene”

  1. Høres ut som at du og pappa hadde en koselig bursdagsfeiring! ❤
    Morsomt å se at lille Pia nå er med på jaktleken, hun kan jo henge litt bedre med nå som hun er blitt litt større 😉 Snusken min er sååå søt når hun virkelig setter inn støtet og løper alt hun kan! ❤
    Send meg en mld på tirsdag, så blir jeg med deg og trener litt utstilling med snuppa! 😉 Vi kan jo ikke akkurat komme i august på utstillingen, og ikke klare noen ting… Hjelp, da blir vi nok litt av et syn kan jeg tenke meg… 😛

    Takk for hjelpen med pass av gutta, de har det alltid så bra hos dere! =) Idag har de kost seg masse her hjemme. Deilig å komme hjem igjen, etter 2,5 uke på tur!

    Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.