Pia og Isa.

Pia og Isa er  bestisser, det er helt sikkert. Torsdag kom Isa hjem fra Jansebu, og gjensynsgleden var STOR. Først kom Isa ned i hagen vår, men med tre hunder som skulle snuse og innby til lek, ble det nok litt for mye for Isa. Derfor tok jeg Fant og Ebbie inn, slik at disse små-jentene kunne få leke litt alene. De lekte så fint, helt stille og veldig rolig. Isa fikk en liten løpe-raptus etter en stund, og etter det orket de små ikke mere.

Ebbie sliter når andre leker og hun ikke får være med, derfor måtte hun trene på å være stille og å holde seg i ro. Fant kom ut etter en liten stund, og tok det hele med ro. Han snuste litt, så på dem og så gikk han frivillig inn igjen. Snille gutten!!

Jeg har lagt inn noen bilder i galleriet på hjemmesiden min. Hvis du vil, kan se dem HER. 

GOD HELG TIL DERE ALLE!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Pia og Isa.”

  1. Voff, voff så flotte bilder. Skikkelig artig å se. Isa og Pia er jo bestiser og så kan de bare stikke snuten gjennom gjerde og kose hverandre 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.