Et lite (klage)innlegg!

Det tar seg kanskje ikke ut å klage på varmen når sommeren endelig er kommet for fullt, men jeg gjør nå det allikevel, jeg da. Jeg har egentlig aldri vært opplagt om sommeren. Fra jeg var ei lita jente, har jeg alltid vært plaget av pollen. Hodepine og migrene var mine faste følgesvenner hver vår og sommer, og tiltakslysten min var alltid lik null. Jeg er bedre nå, heldigvis, men sommer, sol og varme, slår meg fortsatt helt ut. Jeg simpelthen ELSKER høsten, og vinteren er også en årstid jeg er innmari glad i.

Denne helga har vi jobbet med husvask og beising, vinduspuss og gardinvask. Jeg er så innmari heldig at jeg har en mann som har en utrolig god arbeidsmoral og stor arbeidskapasitet. Når jeg måtte hvile og sette meg ned, fortsatte han bare å jobbe i solveggen. Jeg alternerte utearbeid med litt innearbeid, laget mat og vasket litt og sammen fikk vi gjort masse!

Det blir dessverre ingen trening på hundene om dagen. Jeg burde trent litt utstillingstrening med Piamor, for hun skal delta på sin aller første utstilling på Nes, fredagen som kommer. Jeg mener nå, slik som med all annen «hundesport», at det er gleden og at det skal være morsomt, som er det viktigste. Derfor får det bli som det blir nå, og så får jeg heller legge inn litt utstillingstrening seinere i år, hvis Karoline vil stille henne flere ganger. Det er nemlig Karoline som skal være handler, mens jeg bare skal være med og kose meg.

Pia skal stilles sammen med sin søster Kit, og det skal bli veldig trivelig å se henne og Berit igjen. Vi skal bo på Solbu alle sammen, og der er det luftig og god temperatur. Det skal bli godt å komme seg til fjells nå. Jeg skal jobbe et par dager til denne uka, og reiser opp onsdag kveld/torsdag formiddag. Det er godt med sommer, tross alt!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Et lite (klage)innlegg!”

  1. Jeg tenkte å komme hjem noen dager denne uka, så jeg kan trene litt stå og løping med Pia 😉 Har 3 dager til rådighet ser jeg, også får vi få noen tips av Berit på fredag 😉
    Jeg kan godt stille pia senere også jeg, og snusken selvfølgelig! 🙂 hun kan jo alt hun 😛 Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.