Litt bedre i dag…

…. synes jeg. Etter en formiddagshvil på hundene, reiste vi på tur i Maridalen. Det ble en passe lang tur i varmen. Pia plumpa (hehe… dumt jeg ikke hadde kamera med akkurat da) og kvakk skikkelig. Etterpå måtte hun vaske seg veldig, for noe slikt noe hadde hun vel aldri opplevd.

Jeg jobbet noen timer og var vel hjemme litt over fem. Middag på meg og griseører på ungene. Etter middag kom Karoline hjem en tur, og så la vi inn litt trening med Pia. Vi trente på at hun skulle springe litt og deretter stilte vi henne opp. Vi har ingen erfaring med utstilling hverken Karoline eller meg, men vi prøver så godt vi kan. ;:)

Jeg har lagt inn noen bilder for de som gidder å se dem, på hjemmesida mi HER.

Onsdag reiser jeg til Solbu. Jeg har bevilget meg ei ukes ferie, og gleder meg til å kose meg på hytta og ikke å tenke på arbeid disse dagene. Det er sjelden jeg har så mange dager fri etter hverandre. Jeg er flink til å ta meg noen fridager innimellom, men ei heil uke i slengen,  det er det veldig sjelden jeg har.

 

3 tanker på “Litt bedre i dag…

 1. Ååå gledesrullen til snusken ❤

  Fine bilder! Morsomt å trene med alle sammen 🙂 Så får vi se hvordan det blir på fredag. Du reiser jo på hytta nå, så du får trene litt der 😉

  Kjakji =)

 2. Hei!
  Selv jeg syntes det var varmt igår, begynte å lure på om jeg hadde feber!
  God tur til hytta, kos deg masse.
  Birgitta

 3. Så godt å høre at du også var varm i går. Da VAR det jo vitterlig det, mener jeg! God helg til deg og dine!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.