Pomsen har kost seg….

 Etter turen i dag, satt han sammen med meg og kikket på anda som svømte i vannkanten. Jeg er litt bekymret, for andemor har svømt rundt med to små andebarn de siste ukene, men nå svømmer hun alene. Hvor er de små blitt av, mon tro? Jeg håper ikke at de er gått i fiskegarn som blir lagt ut i Buvatn.

I kveld fikk han lov til å grave i vannkanten nedenfor uthuset, og da ser han som vanlig ikke ut når han endelig tar kvelden. Ut i Buvatn og skylle bort det verste, før han måtte inn i dusjen og få bort resten. Livet er godt for Pomsen på hytta!! 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “Pomsen har kost seg….”

  1. Haha, så søt han er! Ser ut som han har hatt det helt kanon gøy! Gleder meg til dere kommer på besøk snart til mitt (og snart Pomsen sitt) nye hjem 🙂

  2. Pomsen hadde det helt fantastisk, han, der han var i sin lille graveboble.
    Vi kommer snart på besøk, Marte-mor. Fanten gleder seg til å sjekke ut alle flotte damer på Majorstua. Det blir spennende å se hvordan du og herr David har fått det. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.