Fin onsdagstrening!

Onsdag kveld er det alltid trening med LP gruppa (klasse 1 og 2) i Oslo og Omegn Dressurklubb. Jeg storkoser meg der, sammen med 4 andre. Onsdag kveld kom Guro kom med sine to dachser og Ida med border collien sin. Vi trente hver for oss, for vi har ikke instruktør hver onsdag. Vi skravler og koser oss og trener på det hver av oss trenger å trene på.

Jeg har tenkt mye etter Ebbies konkurranse og hvordan hun oppførte seg der. Jeg har aldri opplevd at hun går bak meg på lineføringen feks, og at hun så til de grader datt så mye ut, overrasket meg egentlig. Men jeg hadde det allikevel veldig morsomt og har derfor lagt planer for hvordan jeg skal hjelpe henne, slik at hun igjen skal få igjen motivasjon og interesse for LP trening vår. 

Mine planer for Ebbies trening onsdag kveld, var derfor:  mye, god og ofte belønning, lave kriterier iblandet freestylemoment. Det gjorde underverk i dag. Ebbie gikk korte, korte strekker lineføring med kjempekontakt og høye beinløft, avstandsdirigeringen gikk også bra og poteløft, bukking og snurr innimellom var veldig vellykket. På lineføringen lot jeg henne aldri gå så lenge at hun fikk mulighet til å dette ut elller forsvinne foran meg (ofte klikk/belønning). Hun fikk god belønning (fiskekaker, lever)  og vi lekte også etter hver goddis-belønning hun fikk. Å trene freestyle liker Ebbie veldig godt. Da kommer humøret hennes med en gang.   

Piamor trente kontakt fra stående foran meg, + frivillig sitt og dekk. Hun bjeffer fort og jeg må hele tiden passe på kriteriene mine. Hun er så morsom, for hun logrer og koser seg når vi trener. Fant gikk en fin luftetur, han kikket på agilityhundene og oppførte seg kjempefint. 

Det ble en flott treningsøkt, og jeg er godt fornøyd med både Ebbie, Pia og Fanterampen. Tordag skal Fantegutten vår klippe seg og på kvelden blir det igjen LP trening med venner. Jeg kommer til å trene litt freestyle, også, for det er noe som jeg merker at Ebbie er veldig glad i. Det er jo jeg også, og jeg har en plan for den treningen, også. Planer er det viktig å ha!  😉  

Jeg er så glad for at jeg har tid og mulighet til å trene/sosialisere mine egne hunder denne høsten, og jeg har bare så mye å se fram til og å glede meg til. Jeg skal forresten også klippe meg torsdag, så da er den dagen også perfekt. Det blir noen timer på jobb, også, for regningene mine betaler seg dessverre ikke av seg selv.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Fin onsdagstrening!”

  1. Sååå fint bilde av hundene, pomsen smiler virkelig! =) Han er så god! Han kommer til å bli så fin når han er hos Arild imorgen! 😉 Kjekke bypomsen! ❤

    Kos deg masse hos Nina imorgen, og hils henne masse fra meg!! =) ❤

    Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.