Neida, jeg har ikke…

gått helt i hi, selv om jeg ikke har vært så flink til å oppdatere her inne. Dagene fyker avgårde og jeg synes ukene bare blir borte for meg. Jeg elsker jo høsten og nå begynner jeg å våkne til liv igjen. Hundene går gode turer løse i bla. Maridalen, jeg plukker litt sopp på turene mine, jeg er på jobb, går tur med hundevenner og deltar på valpekurs med Pia og treninger med LP gruppa med Ebbie.

Fant har vært på besøk og også overnattingsbesøk hos Martine og David på Majorstua og liker veldig godt å være alenehund for en stund. Han begynte med det forrige uke. Det er veldig godt for han, og jeg merker at han er roligere og ikke så høyt oppe, når han kommer fra dem. Han har fått nytt bur og tøff mat-og vannskål, Martine jogger og går turer med han, og trener kunster/lydighet også. Han har det som plommen i egget. Jeg savner han veldig, men det nå engang hans velferd som er viktigst, ikke mine følelser.

Tirsdag er han igjen på overnattingsbesøk og på dagen sprang han og Martine en god tur i Frognerparken. Han bryr seg hverken om løse hunder, mennesker, barnevogner osv., når han er ute på joggetur. Da er han liksom på «jobb» og har ikke tid til å bry seg så mye.

Fanterampen min. 

Men Fanterampen, hva er det du gjør???

Jeg oppdater forresten hjemmesida mi oftere enn jeg gjør her inne, så vil du lese litt om de siste dagers trening, kan klikke deg inn HER.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Neida, jeg har ikke…”

  1. Fant glir rett inn i interiøret han. Tenker han koser seg med lillesøster Martine mor. Føler seg nok litt kul der han løper avgårde.

    Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.