Pias kveld!

Det er så innmari morsomt å gå på kurs med Pia. Valpekurset hun deltar på, er nå halvgått og jeg koser meg hver eneste tirsdag. Selv om det regnet som bare det i kveld, jobbet Pia på og ga seg ikke. Hun bjeffer ikke så mye på trening nå, hun har liksom skjønt «leken» med først å yte, deretter å nyte. Jeg passer også på å øke kriteriene sakte men sikkert, eller blir hun lett frustrert og kan begynne å bjeffe av den grunn. 

Vi trente på å kunne gå fint i bånd, med forstyrrelser. Vi jobbet med en godbitskål og etter en lekepause (hurra, sa Pia – hun er like glad i å springe som mamma Ebbie) jobbet vi sammen to og to. En av hundene måtte sitte i ro, mens den andre hunden passerte. Pia gikk fint forbi og hun satt også (stort sett) veldig fint og kikket rundt på hunden som passerte like ved, og også på de andre hundene som var der. Hun la seg også frivillig ned i dekk, og jeg jobbet da med dekk/bli med forstyrrelser av de andre hundene. Hun var veldig flink, og lå på asfalten litt, selv om det regnet og var vått.

Fant og Ebbie var alene hjemme mens vi var på kurs, men det var ikke noe synd på dem.  De hadde gått tur og sprunget i Maridalen (Pia også, selvsagt) før jobb i dag, og så har de fått en liten treningsøkt her hjemme i kveld. Nå er de alle trøtte og har lagt seg for kvelden. Pia ligger ved siden av meg i sofaen, hun er nok trøtt etter kveldens trening, lek og kos.

Én tanke på “Pias kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.