Observatør!

Onsdag kveld er det jo LP trening med lydighetsgruppa, og jeg hadde gledet meg veldig til denne kvelden. Det er ikke alle kvelder vi har instruktør, men denne gangen kom Iris for å instruere oss. Hun var der forrige onsdag også, men da var det tordenvær og Ebbie lå hjemme i kjellerstua for å roe seg. Hun er IKKE glad i tordenvær, den jenta!

Kveldens instruksjon skulle være «RUTA» og den har Ebbie og jeg ikke trent noe særlig på. Treningen begynte med at jeg kom 20 minutter for seint, fordi jeg hadde glemt at vi skulle begynne halv sju og ikke sju som vi vanligvis gjør. Da jeg kom til Brekke, brøt uværet løs. Det regnet, lynte og tordnet. Æsjameg, da ble kveldens trening «ødelagt» for Ebbie. Jeg lot henne sitte i bilen, jeg ville ikke uroe henne mere enn nødvendig. Jeg kikket inn til henne noen ganger, men hun skalv og siklet og hadde det ikke noe godt. Jeg ble derfor observatør, men det er veldig lærerikt det også.

Iris viste oss innlæringsveien til «ruta», og den øvelsen skal Ebbie og jeg begynne å trene på nå. Jeg skal bruke musematte i treningen, og den kan Ebbie  fra før. Det blir godt for henne å trene på noe annet enn de øvelsene vi vanligvis pleier å trene på. Denne øvelsen er litt fartsfylt, og fart er noe som Ebbie elsker. 

 Jeg er kjempeglad i måten Iris trener – og underviser oss på. Det er masse ros og glede, mye belønning og veldig likt min måte å trene på (det er vel derfor jeg liker treningen så godt, kanskje). Iris er rett fram, hun sier det hun mener og kan MYE om hundetrening. Hun svarer fornuftig på alle spørsmålene vi har, og jeg har lært masse om LP trening av henne. Jeg storkoser meg der!!  Vi er egentlig ferdige med den organiserte treningen for  i år, men vi har avtalt å møtes igjen neste onsdag. Det blir bra, og da håper jeg at tordenværet holder seg langt borte fra Kjelsås.

Akkurat nå gleder jeg meg aller mest til helga som kommer!!!! Hva som skjer da? Jo. Solbu blir innvadert av treningsglade hunder og eiere!! Vi hadde ei super helg i fjor, og jeg regner med at denne helga blir minst like bra. Juhuuuuu……… jeg GLEDER meg!!

6 tanker på “Observatør!

 1. Hellu…vi kommer med en iver du ikke har sett makan til, Hilde! Vi er klare som tre egg!! 🙂

  Vi gleeeeder oss såååå mye til å være sammen med dere igjen!

  Snart……:-) 🙂

 2. Og så gleder du deg til å få besøk av gutte mine hjemme.. 😉 de er på jar når du kommer hjem på søndag! 🙂
  Stakkars lille snusken min, ikke noe gøy med tordenvær, det liker ikke storesøster heller… 😦
  Kos dikkon på hytta! 🙂
  Kjakji!

 3. Hei på deg, Karoline!
  Jeg kommer nok ikke hjem før mandag kveld, men gutta dine skal nok ikke lide noen nød! – og jeg gleder meg til å ha dem på besøk. Det gjør Fanterampen, også!!!!

 4. Supert, Camilla! Vi kommer til å kose oss innmari, alle sammen!!! Nå er det ikke lenge til, nei….!
  Jeg reiser tordag for å «ordne» til dere kommer. Det er bare slik «koseordning»!!! Kjør forsiktig – du har dyrebar last!!!

 5. Hehe… LITT trening skal vi vel få til!! Nalle er jo så flink, Nøve!!!
  Jeg gleder meg til å se dere igjen, også. Det er altfor lenge siden sist!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.