Søndags ettermiddagstur.

Vi har hatt en aldeles SUPER helg, men Gry, Inger Synøve, Camilla og tilsammen 6 hunder. Jeg skal skrive mere om det seinere, når jeg har lagt inn bilder osv her mac`n.

 Etter middag i dag, tok jeg med meg Pia og Ebbie og gikk en tur i Ljøtelende. Jeg gikk et sted jeg aldri har gått før, og vi havnet ved Tunhovdfjorden.

Det er masse vann (ojjj, så merkelig……) i Tunhovdfjorden nå, og det er så innmari flott å gå der. Slik skulle det sett ut der bestanding!!

Kommer du snart, Piamor?

Mandag reiser jentene og jeg hjem igjen. Vi skal hjem til Fanterampen, som har STORKOST seg sammen med Martine og David på Majorstua, og så skal jeg gjøre min borgerplikt. Som jeg alltid gjør. Nå striregner det her ute, det trommer skikkelig på taket. Det er deilig å sitte inne med en god bok og stearinlysene tent. 

2 tanker på “Søndags ettermiddagstur.

  1. Har kosa meg så innmari jeg Hilde!!! På Solbu føler jeg meg virkelig helt «hjemme». Nuss på nesa til både deg og de to skjønne jentene dine;o))) Tusen takk for oss!

  2. Sikkert deilig å nyte stillheten der oppe i fred og ro, og jeg håper du har en like god følelse innabords som jeg har etter denne helga 🙂
    Tusen takk for nå. Vi ses. Kjakji 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.