Litt treg…

med å oppdatere bloggen om dagen. Jeg synes dagene bare fyker avgårde nå, men det betyr antageligvis at jeg har gode dager – og det er jo bra. Jeg skal opppdatere bloggen etter helga, med bilder fra Solbu helga, også. Det var en super helg !!

Denne helga skal jeg på Rally-helg på Morokulien, reiser fredag og blir borte til søndag kveld. Pia og Ebbie blir med meg, Fant er hos allerbestevennen sin, Martine. Der koser han seg innmari!

Jeg håper at jeg får tid til å gå konkurranse med Ebbie, men vet ikke om jeg får gjort det. Jeg er med og arrangerer stevnet og har arbeidsoppgaver hele helga. Det hadde vært morsomt om vi fikk gått en konk. en av dagene. Vi har ikke trent rally siden før jul (jo forresten – 10 min. på Solbu), så det blir erfaringen som blir det viktigste i såfall, både for Ebbeluremor og meg.

GOD HELG, ALLE SAMMEN, HVOR DERE ENN BEFINNER DERE!!

2 tanker på “Litt treg…

  1. Jeg er MINST like treig som deg Hilde. Ligger rett ut på sofa’n og formelig sluker bøker. Utrolig deilig!!

    God tur, kos deg masse og lykke til (hvis du rekker konkurranse:o)

    Klem

  2. Rally er så gøy! Har trent det litt, og har alle skiltene printet ut 🙂 hehe

    Lykke til hvis du får konkurrert i helga, og ellers så får du kose deg 🙂 Er slitsomt å arrangere stevner, men det er jo kjempegøy også 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.