Rally-helg!

Nå er rally-helga på Morokulien over, og jeg har satt meg godt ned i sofaen. Lørdag var jeg «overalt». Jeg jobbet som tid-tager mesteparten av dagen og fikk derfor ikke konkurrert da. Søndag hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle gå to konkurranser med Ebbie-mor, selv om det regnet. Ebbie er ikke glad i regn, og ihvertfall ikke å dekke i vått gress. Jeg lurte lenge på om jeg skulle gå disse konkurransene, og kanskje gi Ebbie en dårlig opplevelse. Jeg fant allikevel ut, at jammen meg skulle vi stille når vi først hadde reist dit. Som sagt så gjort. 

Ebbie var dempet og ufokusert, og jeg jobbet mye før begge konk. med å få henne «opp». Jeg  lyktes ikke så veldig, hverken med lek eller belønning, synes jeg. Det regnet og var vått på bakken, ingen god kombinasjon for Ebbie.

Jeg merket allikevel litt forskjell på den andre konkurransen vi gikk. Jeg luftet henne en stund før briefing av banen, slik at hun ikke skulle trenge å gjøre det før vi skulle i ilden. Jeg lot henne sitte litt lenger i bilen før det var vår tur og da jeg tok henne ut til oppvarming, trente jeg kun moment, og belønnet godt med goddis. Det syntes å være den beste opplading før konk. i dag, ihvertfall.

Jeg er ikke så imponert over min egen innsats, fordi de fleste av poengtrekkene vi fikk var min feil. Jeg var nok mere rusten på banen enn det Ebbie var, for vi har jo ikke trent på baner siden før jul 2010. Jeg var faktisk ikke noe særlig nervøs, bare akkurat passe spent, noe som en jo skal være.

For å gjøre en lang historie kort, vi fikk en tredjeplass (187 poeng, kun 2 sekunder fra andreplassen) og en førsteplass (186 poeng). Det var jo kjempebra, når hverken Ebbie eller jeg hadde «dagen» vår. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for at vi skulle ta disse konkurransene som trening og erfaring, derfor ble jeg kjempeoverrasket og veldig glad, fordi det gikk så bra.


Dette betyr at hvis jeg får over 170 poeng i neste konkurranse, får vi opprykk til klasse 2.  Nå skal vi legge oss i hardtrening , mest jeg – skjønner jeg ;-)), slik at vi kan bli enda bedre neste gang vi skal ut i konkurranse. 

Ebbie, Pia og jeg bodde i en koselig leilighet, helt for oss selv. Det var kjempedeilig, og vi slappet godt av hver kveld. Hvor var det jeg fikk plass hen, egentlig?


Det var mange trivelige folk på konkurransene og jeg har hatt en flott helg. Nå er vi trøtte alle sammen og skal bare slappe av resten av søndagen.

Fant har vært hos Martine siden onsdag, og der har han storkost seg. Han har jogget i Frognerparken, gått turer på Majorstua, trent ro på benker i parken og fått to nye lekekamerater. Kan han bedre ha det, spør jeg bare. Heldige Fanterampen min. ;-)))))

3 tanker på “Rally-helg!

  1. Hurra for dere, dette var super morsomt!! Nå fikk du blod på tann, tenker jeg!
    Vi kan jo ta med rally skiltene fredag?
    Så flott at Fantemann koser seg i byen.

    Birgitta

  2. Synes dere var flinke jeg som klarte en første og en tredje. Til tross for vann og fuktighet 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.