Låplassen!

Jeg skal ha en liten høstferie på Solbu. Jeg har veldig lyst til å få til en liten samling på Låplassen da. Fredag 30. september kl 18.00 er de som ønsker det, velkomne til egentrening og skravling. Vi trener som vanlig på det hver av oss ønsker, kanskje blir det en fellesøvelse for dem som vil det, og så tar jeg med meg rally-skiltene mine. Jeg setter opp en klasse 1. bane. Jeg kommer til å trene selv, og det blir derfor ingen instruksjon denne kvelden. Vi hjelper hverandre, alle sammen! Jeg tar med en termos med kaffe, det begynner å bli litt kjøligere kvelder nå. 

Med høsten kommer traktkantarellen! Disse ble funnet  i løpet av en times tur i Maridalen før jeg reiste på jobb. Jeg går alltid med en hundepose i lomma, og den ble helt stappfull på denne turen. 

Send meg gjerne en mld. 95 90 10 11 hvis du har lyst til å komme på trening! 

HIPP, HIPP HURRAAAA FOR VESLE PIA. I DAG, TIRSDAG, ER HUN 6 MND. GAMMEL. TIDA BARE FLYYYYYR AVGÅRDE!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.