Resultat fra Morokulien.

Jeg fikk to napp til opprykk til klasse 2, jeg manglet bare 3 poeng til direkte opprykk. Nå trenger jeg bare et stevne hvor jeg får over 170 poeng, så rykker jeg opp i klasse 2. Jeg må legge ned litt mere trening til neste stevne, det ble jo lite trening (omtrent ingenting) før disse to konkurransene. Ebbie og jeg hadde ikke gått en hel bane siden før jul 2010. Det kan bare bli bedre, tror nå jeg, da.

Stevne 1 Søndag 18.september Klasse 1
Start Navn fører Navn hund Rase Poeng Tid Kvalifisering
 Klasse 1  Klasse 1
1 Hilde M Eidal Ebbie Korthåret collie 186 2.24.59 KV
2 Ingrid Schøyen Smil Labrador 181 2.38.84 KV
Thea Hansen  Luna  Labrador Disk
 Ane Cecilie Bråten Stretto  Pinscher Disk
Christine Røkaas
Give-me Real Taste av Aussieboxy
Australian Shepherd Disk
Anne Marie Rulnes  Kat`sina  Schipperke Disk
Linda Engebretsen Bamse  Schipperke Disk
Caroline Gabrielsson Sid Am.bulldog Disk
Nina Nilsen Kaisa Toller Disk
Stevne 2 Søndag 18.september Klasse 1
Start Navn fører Navn hund Rase Poeng Tid Kvalifisering
 Klasse 1  Klasse 1
1  Ane Cecilie Bråten Stretto  Pinscher 200 1.38.47 DO
2 Anne Marie Rulnes  Kat`sina  Schipperke 187 1.50.65 KV
3 Hilde M Eidal Ebbie Korthåret collie 187 1.52.60 KV
4 Ingrid Schøyen Smil Labrador 179 2.27.34 KV
 Thea Hansen  Luna  Labrador Disk
Bjørn T. Engebretsen  Bamse  Schipperke Disk
Christine Røkaas
Give-me Real Taste av Aussieboxy
Australian Shepherd Disk
Nina Nilsen Kaisa Toller Disk
Caroline Gabrielsson Sid Am.bulldog Disk

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Resultat fra Morokulien.”

  1. Hurra for verdens beste mamma og Ebbie!! 😀 Nå får dere bare trene litt, og gå en ny konk så rykker du nok opp skal du se 😀 😀 ❤

    Jeg er så stolt av deg, og dere 😀
    Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.