Litt trening på en tirdagskveld!

Vi kom til Solbu tirsdag ettermiddag, Ebbie, Pia og jeg. Jeg skal ha noen dager høstferie. Martine ba om å få «låne» Fant noen dager, derfor er han ikke med oss nå, men koser seg på Majorstua. Han nyter dagene sammen med henne, og roer seg veldig bra i leiligheten til Martine og David. Fant kommer med Arne fredag kveld, etter at jeg har hatt et lite treff på Låplassen. 

Tirsdag kveld var Ebbie og Pia veldig ivrige på å trene, og de trente litt freestyle og enkel lydighet, begge to. Dette var hva de trente på. 

  • rygge fra meg (Ebbie m. sitt og bamse som avslutning), 
  • poteløft foran meg (Ebbie også når hun står mellom beina mine)
  • litt slalom, la på kommando nå. 
  • Det ble også litt apportering m. avlevering i hånda mi (håndtarget). 
  • sitt/bli og dekk/bli
  • noen få repetisjoner med utgangsstilling. Pia satt foran meg, jeg gikk inntil og belønnet for kontakt, også satt jeg på kommando med en gang. Når Ebbie på kommando kom inn i utgangsstilling kastet jeg goddisen fra henne etter at hun fikk belønningsordet sitt (bra). På den måten ble hun klar til en ny repetisjon av øvelsen, med en gang. 

De var så flinke, begge to. Frolic var helt super belønning og gikk ned på høykant. Ellers har de sprunget og sprunget og sprunget…… i hagen her, og så ble det tilslutt en liten kveldstur på oss.  Dette bildet er tatt for noen dager siden hjemme. 

Nå er det onsdag, og vi skal gå en god tur, tenkte jeg.  Jeg lurer på om jeg ikke har noen agility hindre her på hytta, som jeg kan sette opp. Ikke så mye med Pia men Ebbie er jo så glad i futt og fart. Kanskje hun vil like å gjøre det litt seinere i dag. Vi får se hva dagen bringer. 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.