Torsdag – og slik går no daga`n!!

Jeg sto opp, luftet hundene i hagen, og så var det børsting av Fanterampen som gjaldt. Han hadde myyyyye pels nå, og klipping hos Arild hos Hundefrisørene sto på agendaen (blandt annet).

Jeg synes litt synd på gullgutten min, for det har vært tre slitsomme uker for han. Han har hatt en operasjon i munnen, grunnet dobbelt sett av en jeksel (egentlig TO, men vi trengte ikke å trekke den andre i denne omgangen), både Pia og Ebbie har hatt løpetid og tirsdag var han inne til tannkontroll. Det betydde at han måtte dopes ned igjen, for han ville ikke latt dyrlege Torill eller meg fått sett på tennene hans,  uten det. Vi så at det hadde gått veldig bra med operasjonen og jeg fikk han med meg hjem.

Det var en trøtt og sliten gutt som kom hjem. Han ble lagt i senga si, og han fikk en kompostbinge rundt seg. Pia ville nemlig veldig gjerne bort og slå med labben på han, snuse på han og hun gikk stadig ned i lekestilling foran senga hans. Han kom ikke helt til seg selv igjen, før onsdag morgen.

Onsdagen vår har jeg skrevet om i innlegget før dette.

Tilbake til torsdagen. Fant ble levert hos Arild, og han ville IKKE inn dit. Helt normalt, det er slik det pleier å være. Jeg hentet han 4 timer senere, da var han veldig glad og veldig fin!! En riktig kjekk gutt, var han. Arild skryter veldig av hvor flink Fant er når han er inne til klipping og det varmer mitt morshjerte. Som Arild sa: «Jeg tror jeg kan gjøre hva jeg vil med han, jeg». For dere som vet hvordan gemyttet til Fant er, så skjønner dere nok at det er godt for meg å høre dette.

Mens Fant var hos frisøren, gikk jentene og jeg en tur langs Maridalsvannet. Det var sol og fint vær, og jentene og jeg koste oss alle sammen.

Ebbie og Pia lekte «jaktleken» og nå var det faktisk Pia som dro det hele igang og som sprang først. Det er ganske høy fart på den jenta også, ja. Jeg må innrømme at jeg ikke savner snøen enda. Det er deilig å kunne gå turer overalt og å trene spor, felt og rundering enda. 

 Etter turen reiste jeg på arbeid. Jeg ble ferdig med 10 mnd`s regnskap av firmaet vårt, og det er jeg veldig godt fornøyd med. Jeg reiste og hentet en kjempehappy Fantegutt. Fordi han hadde vært så flink hos Arild,  fikk han sitte i framsetet hjem igjen. Det synes han var stoooor stas.

Han har vært trøtt i hele ettermiddag og kveld, noe som er helt etter boka. Vi har hatt en hvile-ettermiddag/kveld, men lagt inn litt trening noen små minutter innimellom. Det gikk i rygging (alle tre samtidig – ganske morsomt å se), bukke, bamse, oppsitt fra frivillig dekk, og andre småting. Det smakte deilig med frolic som belønning. Fanten blir alltid så trøtt etter å ha vært hos frisøren, at han nesten blir litt krøllete i det vesle, søte ansiktet sitt. 

Fredag har jeg bare litt «løse» planer. Jeg kommer ikke til å legge vekt på lang tur i det fri for de små, men jeg kommer til å gå en liten luftetur før jeg skal trene litt LP med dem alle sammen. Det blir som vanlig litt freestyle/htm innimellom. Deilige fri-fredag, med sport på tv`n, også. 

– og JA, jeg kommer nok til å bruke denne bloggen, allikevel. IKKE LE!! Hvis du legger inn denne adresssa: http://www.hildesblogg.no , vil du komme til riktig bloggadresse. 

2 svar til “Torsdag – og slik går no daga`n!!”

  1. Akkurat som å se Marko, når han satt stolt frammi med meg!! 🙂 kjekke pomsen og søte jenter!
    Enig med du, snøen kan vente, kan komme 30 desember 😉

    Kjakji

  2. Ja, Fant lignet veldig på Marko der han satt «frammi». Selv om de er forskjellige, er det mye likt med dem, også.
    Kjakji attende te de i Kokker`n!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.