Jeg ler og ler….

Å trene med tre hunder samtidig er jammen meg morsomt! Jeg måtte ha tunga rett i munnen, slik at riktig hund ble belønnet. ALLE var kjempeivrige og de gjorde alt for en liten frolic bit i kveld.

Det gikk i håndtarget, snurr, slalom, åtte, rygge (alle sammen på likt), bamse, bukke, skikkelige poteløft (Fant tok helt av), gå rundt meg, rygge slalom og sitt/bli og stå/bli. FOR en herlig gjeng å trene.
Det skal sies at hundene har hatt en hviledag i dag (men ikke jeg, nei) og derfor var de skikkelig trenings-sugne, alle sammen.

Jeg har nemlig rydda og vasket «gamlerommet» til Karoline og loftstua i dag, og jeg fikk derfor plutselig en kjempefin treningsplass. Juhuuu!!

Nå tar vi kvelden, alle sammen!

3 tanker på “Jeg ler og ler….

  1. Ble jo så fint oppe og på rommet mitt! 🙂 Blir nok litt rart når dere skal legge gulv der og male over den fine lilla fargen min der, men da blir det et koselig gjesterom. Ser at du allerede har innstallert deg der, for det var jo masse hundebøker og macen din var der oppe. Kos deg mamma, med alle blomstene og ledig plass oppe 😀

    Kjakji ❤

  2. Jeg har tenkt på blogginnlegget ditt, tenkt på deg og hundetreningen og smilt ved tanken flere ganger i løpet av denne arbeidsdagen 🙂 Verdens beste hundetrener, du Hilde!
    Kjakji 🙂

  3. Snille, Nøve, det var veldig koselig sagt, synes jeg!! Takk skal du ha! 🙂
    Kjempekjakji attende te de å`n Nallemann!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.