Onsdagen vår!

Onsdagen ble en fin dag, den! 

Jeg og mine møtte Birgitta, Tia og Bambi + Isa i Maridalen og gikk en 3 timers tur. Det var friskt og godt i været, men jeg var godt kledt og frøs ikke. Hundene sprang og koste seg alle sammen og Birgitta og jeg skravla og lo, som vanlig. 

Ebbies gledesrulle. Bambi ser på!

Da vi kom hjem, var vi trøtte alle sammen. Andreas kom en liten tur innom, men etter at han hadde reist, slokna vi alle sammen i en haug på sofaen. Det er lenge siden jeg har tatt en «dubb» på sofaen på ettermiddagen nå.

På kvelden reiste vi til Rud, for Pia startet på et nytt kurs. Nå skal hun gå på et tre kvelders kurs, som heter «fri ved fot/apporteringskurs». Ebbie og Fant var som vanlig med og de fikk lufta seg litt før kurset startet.

Pia var trøtt og litt lite engasjert, synes jeg, men hun jobbet bra på. Jeg var også litt trøtt, men koste meg med treningen, som vanlig. Berit og søster Kit går på samme kurset, og det er koselig, synes jeg. 

Kit og Pia fikk hilst på hverandre og lekt litt etter kurset, og det var tydelig at de kjente hverandre igjen.

Nå får vi trene litt på apporteringen til neste uke. Da skal vi også trene på fri ved fot. Det er vel noe som vi aldri kan få trent nok på, antageligvis. 

2 tanker på “Onsdagen vår!

 1. Søstrene sisters det kan jeg tenke meg… Vet jo hvordan de to raser rundt, når de møtes. 😉 Må jo si det er sporty av Berit å reise så langt da! 🙂 Sååå koselig 😀

  Nå mamma, hører jeg på Oslo Gospel Choir sin julecd. Den blå som du har hjemme, som du alltid hører på. Det er sååå julestemning å høre på de sangene, gode minner hjemmefra 😀 ❤
  Kos deg med julekalender 😉 Hihi, snusken og jeg koste oss veldig da vi ordnet den til deg!!

  Kjakji frå me te de ❤ ❤

 2. Hei!

  Jeg og mine var helt urtrette igår vi!! Det var en flott tur!
  Utrolig at lille Pia orket kurs.
  Kos deg veldig i helgen og hils så mye!

  Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.