Solbu, blåtime og kos!

Torsdag kveld reiste tvillingsøster Mie, Pia og jeg til Solbu. Fant og Ebbie er hjemme sammen med Andreas og Arne, mens Pia for første gang i sitt liv, skal være «alenehund» med meg. Det var kjempeglatt oppover Numedal, og vi brukte derfor lang tid oppover. Vi koste oss med skravling og pizza, før vi krøyp til sengs torsdag kveld.

Fredag sløva vi ganske lenge, før vi pakka oss ut for å gå på tur. Det var glatt å gå, derfor gikk vi ikke så innmari langt. Vi traska oppover til Krafsen

 før vi gikk ned til Krafsevatnet. Der satt vi en stund og koste oss.

Pia gikk så fint sammen med oss. Hun gikk ikke langt unna, hun holdt seg nærme og kom fint på innkalling hver gang jeg ropte på henne.

Blåtimen – et av naturens flotte under.

Pia er verdens snilleste hund, men jeg tror at hun nok savner Ebbie og Fanterampen. Hun er stille og rolig, men det er hun jo ellers også, og jeg merker nesten ikke at hun er her.

Lørdag formidddag kom storesøster Tonje til frokost, og det var veldig trivelig. Etter skravling og mat, gikk vi en tur. Etter at det hadde blåst og snødd om natta og morgenen, var det nå strålende sol og deilig temperatur. Det var så godt å gå en tur.

Pia gikk med båndet hengende etter seg, og jeg trente på at hun ikke skulle hilse på dem vi møtte. Hun vil jo så veldig gjerne bort og hilse på alle vi møter, men det kan hun jo ikke. Jeg belønnet henne for å gå fint ved siden av meg, og å ta kontakt med meg, istedetfor dem vi møtte. Pia er jo lett å bestikke, i motsetning til hva Fant var. Treningen går derfor mye lettere med henne enn hva det gjorde med Fant. Nå var det jo redsler som jeg og Fant jobbet med, og ikke glede som med Pia.

Lørdagskvelden er her, vi ser på tv og spiser goddis. Søndag blir jeg sikkert kvalm av alt jeg har spist i kveld, men det er slik de skal være. Jeg har en goddisdag i uka, det er lørdag, og da dytter jeg i meg alt jeg kommer over. Slik er det med den saken.

3 tanker på “Solbu, blåtime og kos!

  1. KJØR ORAIKTIG OG GÅ FORSIKTIG!!! Hilsen datter hønemor 😉

    Skjønner at dere koser dere, med Stroh på tur!! Tenker det er blitt endel rødvin på dere også 😉 Kos dere videre! Nå skal jeg ligge på sofaen resten av kvelden og spise potetgull! Straks hjemme fra en koselig julemarked tur i København! 🙂

    Kjakji

  2. Åh, så koselig med slik en jentetur da 🙂 Og tenk at Berit og jeg – og Nalle & Kango (selvfølgelig) gikk akkurat innover der til Krafselien for ett par uker siden – det var så idyllisk der!
    Ha en fin søndag 🙂 Tenk…2.advent!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.