Mandag!

Mandag reiste Mie, Pia og jeg hjem fra Solbu. Hjemme ventet en ellevill Fanteramp og Ebbe-lure. De som ble gladest over å møte hverandre igjen, var faktisk Pia og Fant. Ebbie var litt mere avmålt og syntes det aller beste var at jeg kom hjem, virket det som. Ebbie tødde opp etter en liten stund, og det ble dralek og annen lek sammen med F og P. Andreas har forøvrig vært kjempeflink med Ebbie og Fant. De har gått turer ( i nærområdet og også i Maridalen), trent litt og fått masse oppmerksomhet. Takk til Andreas`n min!!     

Mandag kveld gikk jeg en tur alene med Fant. Jeg merket at han var litt «høyt oppe», og jeg gikk derfor og trente litt med han. Jeg belønnet kontakt og at han gikk fint, slik at han skulle dale litt. Klarer han å spise goddis, er stresset hans ikke altfor høyt. Fant klarte faktisk å spise pølsebiter, og det gjør det litt lettere å trene med han. Fant møtte to andre hundeer som han hilste fint på, før vi gikk hjem igjen. 

Pia og Ebbie fikk en tur med meg etterpå. Vi trente på å gå fint i bånd og å ta kontakt med meg når det kom mennesker og hunder mot oss. Ebbie gikk med båndet løst, hun er alltid lett å ha kontroll på, mens Pia måtte ha båndet som en liten brems noen ganger.

Vi møtte nabo Lisbeth med en 13 års gammel husky, og nabohunden Bianca (14 år) med eier. Pia og Ebbie oppførte seg eksemplariske og vi sto og pratet en liten stund, før vi gikk hjem igjen. P og E lot seg lett avlede med en liten pølsebit og kunne sitte fint og slappe av litt, når jeg ba om det.

Martine har spurt om Fant kan være hos henne noen dager, fra tirsdag, og det er jo bare koselig. Fant har det kjempeflott hos henne, og han har veldig godt av å være alenehund noen dager innimellom. Men jammen meg setter han pris på selskap av jentene, også. Etter tannoperasjonen tåler han mye mere av dem. Han leker med dem og vokter heller ikke så mye som før.

  Vesle hjertebarnet mitt! 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Mandag!”

  1. Andreas har vært kjempe flink med dem, han fortalte meg om turen i maridalen 😀
    Jeg fikk også masse kos av pomsen da jeg kjørte Andreas hjem igår. Han stod å strakk seg opp på meg, så lang han var, med lua til Andreas i munnen. Den hadde han fått dra av Andreas, da han kom hjem. Da ropte han på pomsen, og bøyde seg ned så han kunne dra av han lua ❤ 😉
    Snusken gav meg masse kos, og jeg måtte kose litt med labben! Jenta mi ❤ ❤

    Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.