Vinterens første snøtur i Maridalen!

Onsdag lå det noen centimeters snø her på Jar. Birgitta og jeg hadde avtalt en tur i Maridalen. Jeg hadde med meg Ebbie og Pia, for Fanterampen er noen dager hos Martinemor. Birgitta hadde med seg Tutta, Tia og Isa (til nabo Inger). Vesle Bambi var forkjøla og måtte være hjemme sammen med pappa`n sin.

Hundene syntes det var kaldt på beina, og det var alltid en av dem som gikk på tre bein.

Vi hadde te-pause og mat-pause. Jeg koste meg med to brødskiver og medbragt tomatsuppe. Mmmm…. det smakte himmelsk.

 Fiiiine Tutta!

Ebbie-jenta mi!!

Pia skulle egentlig på kurs på kvelden, men hun var så innmari sliten, derfor jeg lot henne få slippe. Vi var trøtte og fornøyde Ebbie og jeg også, så sofaen ble flittig brukt utover kvelden. 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “Vinterens første snøtur i Maridalen!”

  1. veli koselig tur og nå ser det ut til at sneen smelter så det er håp om flere maridals turer!
    God helg til dere alle sammen.

    Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.