3.søndag i advent.

Søndag var det tredje søndag i advent. Det ble jobbedag på alle i familien (ikke meg, da jeg ikke var helt i form), før alle kom hjem hit på en trivelig julemiddag. Det er så koselig når ungene kommer hjem. Jeg prøver å få til noen familiemiddager de søndagene jeg er hjemme.

Hundene koste seg også veldig, og slokna litt rundt omkring når alle ungene hadde reist. 

Lørdagen ble stort sett tilbragt foran tv´n. Jeg elsker vintersport og har kost meg med alle gode resultat i dag. Jeg har allikevel gjort husarbeid av ymse slag, og alle hundene har trent 3 økter hver med freestyle. Nå har jeg tenkt på at jeg må komme meg litt videre i treningen, og jeg har derfor laget et opplegg for alle tre. Jeg skal skrive et innlegg om det på bloggen min, tenkte jeg. Jeg startet treningen etter de nye planene, i dag. 

Målet mitt, er at Ebbie og jeg skal konkurrere i 2012. Kanskje Pia også kan starte, mens Fanterampen min bare skal få mental trening og bli utfordret med treningen. Nå er han så innmari ivrig, jeg har aldri opplevd maken, og jeg er bare i himmelen av glede over det. 

Kveldsturen ble en måneskinnstur i Maridalen. Det var nesten fullmåne, 5 kuldegrader, snø og deilig vinterlukt ute. Alle «ungene» koste seg, de sprang og snuste, lekte og jaktet litt. 

 Nå tar vi kvelden, alle sammen. Søndag er butikken åpen, derfor skal hele familien på jobb. Vi prøver å klare oss uten annen hjelp enn familien disse søndagene før jul, for det koster så mye å ha mange andre på jobb. Det blir familiemiddag etter stengetid og da blir det litt julemat å få her hjemme på Jar.

Én tanke på “3.søndag i advent.

  1. Hurra for søndagsåpent, not… 😛 Men det blir penger av det da, som er greie å få med seg i januar 😉

    Fine bilder fra turen, men jeg skjønner ikke at du tørr å gå der alene!! På med brodder og ha med mobil!! 😉

    Sjåast imørgo! Nattakjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.