Kiropraktorbesøk!

Ebbie-mor har vært hos kiropraktor Kristin Halle i dag. Dette var tredje gangen hun var der, og det er stor fremgang å spore. Men: Ebbie har fortsatt låsninger i venstre hofte/bekken, og litt dårlige reflekser i venstre bakfot. Hun har en låsning som sitter mellom skuldrene og hun har fortsatt litt «rusk» på venstre side av nakken. 

Vi skal derfor til Kristin igjen om en måneds tid. Litt før, hvis jeg merker at Ebbie får vondt.

Jeg blir like rørt over Ebbie hver gang vi er der. Hun står stille og finner seg i all behandlingen hun får, selv om jeg ser at det gjør litt vondt innimellom. Hun legger snuta si i hendene mine og ser meg inn i øynene. I dag kjente jeg at jeg var så glad i henne, at jeg fikk tårer i øynene. Makan til snill hund…      

 

3 svar til “Kiropraktorbesøk!”

  1. Det er så rørende å lese om Hilde! Ebbie-mor er ei helt spesiell jente, som gjør mange av oss helt bløte tror jeg! Nydelig bilde av henne!

    Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.