Førjulstur til Solbu!

Mine firbeinte unger og jeg, kom til Solbu søndag kveld. Jeg skal levere noen julegaver og benytter sjansen til å være her et par dager (nei så rart…). Mandagen fant jeg fram skiene og tok sesongens første skitur. Jeg gikk først en skitur med Fant, for vi snørekjører jo, før jentene og jeg gikk den samme runden.  

Pia og Ebbie lekte og koste seg, Pia med båndet på seg, Ebbie  uten. Pia har aldri vært med på skitur før, og jeg tok derfor tak i båndet innimellom, slik at hun skulle få en følelse av hvordan skiturer foregår.

Ebbie er ikke så innmari glad i å være med på skiturer, men bare hun får gå løs, synes hun at det er greit å være med. Å gå i bånd mens vi går på ski, er litt vanskelig, synes hun. 

Etter turen, ble det et aldri så lite godbitsøk ute på hundene. Jeg passer på maten til Ebbie og Pia nå, fordi de skal ned en kilo i vekt, beggge to. Fant har den vekta han skal ha, og får derfor samme formengde som før.

Nå skal jeg bort på besøk, hundene blir med meg i bilen og så blir det nok en liten luftetur til i kveld. 

– og nei, jeg vil ikke hjem igjen med det første!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Førjulstur til Solbu!”

  1. Fine bilder, og for et flott vær! 😀 Pomsen er jo den trekkhunden, morsomt å se dere fyke over isen når dere er på skitur 😀

    Haha, Ebbie til høyre på det siste bildet, og Pia til venstre!? Se på bakbeina til jentene… hahaha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.