Dagen før dagen!

I dag er det dagen før dagen. Jeg skal til Maridalen for å gå tur, og samtidig skal jeg ta med meg noe granbar hjem. Jeg skal pynte med det her hjemme, og så skal jeg på Haslum Kirkegård og pynte litt der. Mine besteforeldre og onkel ligger der, og bestefaren min døde vesle julaften for mange år siden. Han var kjempeglad i å være ute i skog og mark, og jeg elsket å være med han ut på tur. Kanskje det er fra han jeg har arvet gleden av å være ute i naturen? Hvem vet. Det blir pynting og tenning av et lys på graven i kveld. 

Ellers kommer ungene hjem i kveld etter jobb. De er nok ikke ferdige før ved 19.00 tida, for det er kjempehektisk i butikken i dag. De startet kl 06.00, for å få inn varer og være litt på forskudd før «åsgårdsreia» kommer kl 09.00. Da står det som vanlig kø utenfor butikken. Jeg skal lage middag til dem og så skal vi kose oss med gløgg og pynting av juletreet. Det er fast tradisjon og veldig trivelig å gjøre sammen.

Arne ser vi ingenting til i desember måned, det er jobbing hverdag som helg på han. Nå skal jeg forresten lage sursild, og så bærer det ut. Kos dere i dag, pust med magen og så kommer jula – om vi vil eller ikke. 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.